A 10 legkedveltebb színész a 80-as és 90-es évekből régen és most

  • 4 hónap ago
  • 646 Views
  • 0 0
A 10 legkedveltebb színész a 80-as és 90-es évekből régen és most

Emberként életünk nagyon sok területét tudjuk kontrolálni, azonban az idő rajtunk kívül marad. Könyörtelenül halad előre és nem befolyásolják azok a vágyaink, hogy megállítsuk a folyamatot, és meglátszik rajtunk ahogyan halad tovább. A hajunk megőszülhet, vagy a bőrünkön ráncok alakulhatnak ki, viszont sokkal bölcsebbek, megértőbbek és tapasztaltabbak leszünk.

Ez az univerzális élmény még azokat a hírességeket is érintheti, akik egykor hatalmas szívtiprók voltak a 80-as és a 90-es években.

1) Bruce Willis

Bruce Willis nem csak hihetetlenül jóképű. Benne van a top 10 leggazdagabb színész listájában. Azonban az élete nem olyan egyértelmű, mint aminek látszik. A színészi karrierjének első lépései akkor kezdődtek meg, miközben ő keményen dolgozott egy étteremben és felkeltette egy rendező figyelmét, akinek szüksége volt valakire, aki eljátssza a pincér szerepet egy filmben. Bruce nagyon tehetséges volt abban, így onnantól kezdve kezdett felemelkedni. Olyan filmekben szerepelt, mint a Ponyvaregény, a Hatodik érzék és az Armageddonba. A magánéletével kapcsolatosan, most Emma Heminggel él együtt. Azonban az ex-feleségével Demi Moore-ral is tartja a kapcsolatot, mivel ő a gyerekeinek az anyja, ám sajnos az elmúlt időszakban a legtöbbször a betegsége miatt kerül a címlapokra, ami miatt a filmezéstől is végleg vissza kellett vonulnia.

2) Michael J. Fox

Az időutazás vonzerője és a jövő felfedezése tagadhatatlan Michael J. Fox ikonikus autója mellett. Habár a Vissza a jövőbe című filmje a leghíresebb, azonban még számos sorozatban és egyéb helyen megmutatta a tehetségét. Ilyen például a Mesék a kriptából, az Annie és a Viszlát tegnap. A színész nagyon sok kihívással találkozott, miután kiderült, hogy Parkinson kórral küzd. Fox továbbra is próbált optimista lenni, illetve több időt szentelt a feleségének és a gyerekeinek.

3) Alec Baldwin

Alec Baldwin a 80-as évek elején nyújtott figyelemre méltó teljesítményt a The Doctors című műsorban, ami széles körű népszerűségnek örvendett szerte az Egyesült Államokban. A Kísértethistória című filmben Adam karakterét játszotta el, ami felejthetetlen volt számunkra. Figyelemre méltó teljesítménye miatt számos híres filmben is felbukkant, ilyen a Mission: Impossible – Titkos nemzet, a Csillag születik és a Pixie. Baldwin abban különbözik a többi hollywoodi hírességtől, hogy nem csak a karrierjében, hanem a személyes életében is sikeres. Hilaria Baldwin a felesége és most született meg a hatodik gyerekük.

4) Mel Gibson

Mel Gibson karrierje nagyon különböző és nagyon nehéz egy darab olyan filmet mondani, ahol a szerepe nagyon meghatározó. Azonban, ha kötelező lenne egyet megemlíteni, akkor az a Halálos fegyver. Nem utolsó sorban az egyik legsikeresebb szerepe az Sir William Wallace volt a Rettenthetetlenben. Ezen kívül még láthattuk a Mi kell a nőnek, a Jelek és A természet ereje című filmekben. 2014 óta együtt van Rosalind Ross-sal és még van egy közös gyerekük is. Gibsonnak 8 másik gyereke van az előző házasságából.

1 2 3