A 10 legkedveltebb színész a 80-as és 90-es évekből régen és most

  • 5 hónap ago
  • 661 Views
  • 0 0
A 10 legkedveltebb színész a 80-as és 90-es évekből régen és most

Emberként életünk nagyon sok területét tudjuk kontrolálni, azonban az idő rajtunk kívül marad. Könyörtelenül halad előre és nem befolyásolják azok a vágyaink, hogy megállítsuk a folyamatot, és meglátszik rajtunk ahogyan halad tovább. A hajunk megőszülhet, vagy a bőrünkön ráncok alakulhatnak ki, viszont sokkal bölcsebbek, megértőbbek és tapasztaltabbak leszünk.

8) Matthew Broderick

Nagyon jó esélye volt arra, hogy folytassa a színészi karrierjét származását nézve James Broderick színész fiaként. Illusztris karrierje jól ismert címeket ölel fel, többek között A kábelbarát, Az újonc, Meglesni és megszeretni, és A régi város. Feleségével Sarah Jessica Parkerrel már 23 éve élnek boldogan. Amikor kérdeztünk a férjéről a színésznő játékosan viccelődött „Ő egy színész, akit szeretek a színpadon vagy éppen azon kívül is.”

9) Lorenzo Lames

Lorenzo Lamos izmos testfelépítésével, a tincseivel és a motorozásával elbűvölte a nézőket A fejvadász című sorozatban, ahol egy új mércét állít fel a férfiasságban. További sikereit a Fertőző éden, az Air America és a Las Vegas Vietnam című filmekben is nyomon követhettük. Mindaddig ameddig tovább folytatta a színészkedést, Lamas egy kevésbé ismert szakmát választott, repülőgép- és helikopterpilóta. Repülési törekvései ellenére Lamas tovább folytatja a karrierjét.

10) Russel Crowe

Russel Crowe Hollywood egyik legjóképűbb színésze, aki elbűvölő karriert fut be a filmiparban. A hírnév felé vezető útja már gyermekkorában kezdődött el, amikor egy ausztrál televízió műsorban szerepelt. A Mennyit érünk című film miatt robbant be Amerikában. Crowe karrierje innentől kezdve új magasságokba emelkedett és olyan filmbe fedte fel tehetségét, mint például a Szigorúan bizalmas Kim Basingerrel 1997-ben. További filmjeivel nyűgözte le a közönségét, ilyen a Gladiátor, ami 2000-ben jött ki, illetve a múmia és a Téboly. A színész nem régen jegyezte el Britney Theriot-ot.

//Manó Málna//

Így néz ki ma az ismert színész, aki 22 évig állta Bud Spencer pofonjait

(Via Brightside)

1 2 3