A 10 legkedveltebb színész a 80-as és 90-es évekből régen és most

  • 5 hónap ago
  • 660 Views
  • 0 0
A 10 legkedveltebb színész a 80-as és 90-es évekből régen és most

Emberként életünk nagyon sok területét tudjuk kontrolálni, azonban az idő rajtunk kívül marad. Könyörtelenül halad előre és nem befolyásolják azok a vágyaink, hogy megállítsuk a folyamatot, és meglátszik rajtunk ahogyan halad tovább. A hajunk megőszülhet, vagy a bőrünkön ráncok alakulhatnak ki, viszont sokkal bölcsebbek, megértőbbek és tapasztaltabbak leszünk.

5) David Hasselhoff

A meglehetősen jó megjelenésén túl David Hasselhoff sokrétű tehetségnek bizonyult. 7 évesen tette meg első lépéseit a karrierje felé, amikor is színész, ének és tánc órákat vett. A sors azonban más terveket is tartogatott neki. Hasselhoff szerepe a Knight Rider című filmben egy nemzetközileg elismert személlyé tette. Később a Baywatch című sorozatban is szerepelt, majd még később a Killing Hasselhoffban. Nem ért meglepetésként minket, hogy a szabadidejében szeret búvárkodni.

6) Tom Cruise

Bárki, aki a 80-as években élte meg a tinédzser korát, az elmondhatja, hogy neki vagy a szobatársának volt egy posztere Tom Cruise-al. A karrierjét nagyon nehéz összefoglalni pár mondatba, mivel rengeteg filmje, sorozata, és különféle vállalkozása van. Azonban, ha meg kellene említeni néhány mérföldkövet, az a Top Gun és a Mission: Impossible lennének.

7) Kevin Costner

A színész elmondása szerint az, hogy színész lett az nagyban a szerencsén múlt. Miközben 22 évesen Mexikóból tartott haza felé a feleségével hirtelen egy üres sorban találta magát nem más, mint a hétszeres Oscar-díjra jelölt Richard Burton mellett. A beszélgetésük és Burton tanácsa nagyon inspirálta őt arra, hogy bele kezdjen a színészi karrierjébe. A későbbi sikerei Aki legyőzte Al Caponét és a Több mint testőr című filmeknek köszönhető. Costner érdeklődési köre a filmeken túl kiterjed más területekre is. Létrehozott egy olyan céget, ami centrifuga gépek fejlesztésére összpontosít. Továbbá alapított egy bandát Kevin Costner & Modern West néven, ami már 5 albumot adott ki.

1 2 3