10 színész, akik egyben sikeres vállalkozók is

  • 4 hónap ago
  • 678 Views
  • 0 0
10 színész, akik egyben sikeres vállalkozók is

Kétségtelen, hogy Hollywood hemzseg a rendkívül tehetséges színészektől, akik világszerte lenyűgöző benyomást tettek. Bár a színészet az egyik olyan képesség, amely kétségtelenül a siker csúcsára repítette őket, sokan közülük olyan vállalkozói képességekkel bizonyították, mint sehol máshol. Valóban, egyszerre két élet között zsonglőrködtek: sikeres színészként, majd vállalkozóként, aki legalább egy milliós birodalmat hozott létre. Nyilvánvaló, hogy ez kemény feladatnak tűnik, de ne feledkezzünk meg arról, hogy ezek a színészek milyen erőforrásokat és milyen fonalat tudnak meghúzni, hogy a szürreális dolgok megtörténjenek. Ennek fényében íme, itt a 10 színész listája, akik egyben sikeres vállalkozók is.

Ezek a színészek sikeres üzleti birodalmat hoztak létre színészi karrierjük mellett, kihasználva a társadalmi tőkét mint marketingeszközt.

1) Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown, aki a Stranger Thingsben Eleven szerepét alakítva szárnyalt a népszerűség felé, ma már kétségkívül Hollywood egyik elismert színésze. Amellett, hogy több filmben és tévésorozatban is bizonyította színészi képességeit, és Primetime Emmy-díjra jelölték, Brown elindította híres szépségmárkáját, a Florence by Mills-t. Ez egy tiszta, vegán  smink-, haj- és bőrápolási márka, amely a 24 év alatti korosztálynak árul termékeket.

2) Ian Somerhalder és Paul Wesley

Senki sem felejtheti el a Vámpírnaplók ikonikus vámpírduóját, Stefant és Damon Salvatore-t. Miután a sorozatban a képernyőn látható testvérekként szórakoztatták a közönséget, Ian Somerhalder és Paul Wesley elindították a Brother’s Bond nevű Bourbon márkájukat. Nem meglepő, hogy a The Spirits Business szerint a likőr a legsikeresebb és legjobban követett márka az Egyesült Államokban. A sikert követően a Brother’s Bond tovább terjeszkedik a nemzetközi piacokon.

3) Ryan Reynolds

18 híresség a filmiparból, akinek a magánéletben is irigylésre méltó a humora

Ryan Reynolds nem csak egy fergeteges színész, hanem egy okos üzletember is. Olyan márkák befektetője, mint a Wrexham AFC Welsch futballcsapat, az Aviation Gin, a Wealthsimple nevű kanadai vagyonkezelő cég és a 1password. A színész olyan márkák társalapítója is, mint a Maximum Efforts és a Mint Mobile. Valóban, Reynolds nem csak színészi karrierje, hanem szerteágazó befektetési portfóliója révén is milliókat kaszál.

4) Harry Styles

10 énekes, akik sikeresek a színészi pályán is

A One Direction egykori énekese és színésze, Harry Styles nemrég a wellness-iparban is megvetette a lábát, amikor elindította nemsemleges wellness-márkáját, a Pleasinget. A márka eleinte nagyon korlátozott termékeket kínált, például szemszérumot, körömlakkot és ajakolajat. Most azonban a Pleasing beugrott a sminkek területére, és szerencsére még nagyobb elismerést arat azzal, hogy uniszex sminktermékeket is felvett. Érdekes módon a rajongók azt is láthatták, hogy Styles a legtöbb zenei felvételén népszerűsíti a márkáját.

1 2 3