10 színész, akik egyben sikeres vállalkozók is

  • 5 hónap ago
  • 696 Views
  • 0 0
10 színész, akik egyben sikeres vállalkozók is

Kétségtelen, hogy Hollywood hemzseg a rendkívül tehetséges színészektől, akik világszerte lenyűgöző benyomást tettek. Bár a színészet az egyik olyan képesség, amely kétségtelenül a siker csúcsára repítette őket, sokan közülük olyan vállalkozói képességekkel bizonyították, mint sehol máshol. Valóban, egyszerre két élet között zsonglőrködtek: sikeres színészként, majd vállalkozóként, aki legalább egy milliós birodalmat hozott létre. Nyilvánvaló, hogy ez kemény feladatnak tűnik, de ne feledkezzünk meg arról, hogy ezek a színészek milyen erőforrásokat és milyen fonalat tudnak meghúzni, hogy a szürreális dolgok megtörténjenek. Ennek fényében íme, itt a 10 színész listája, akik egyben sikeres vállalkozók is.

8) Jennifer Aniston

18 híres nőszemély, aki habozás nélkül megmutatta magát smink nélkül

Jennifer Aniston a szépség és az ész lenyűgöző kombinációja. Ő egy kegyes nő, aki verhetetlen vállalkozói képességekkel rendelkezik, amelyek hozzásegítették őt ahhoz, hogy hatalmas vagyonra tegyen szert. Aniston 2006-ban társalapítója volt a Living Proof nevű hajápoló márkának. Néhány évvel később azonban a Living Proofot eladták, amivel Aniston elképzelhetetlen vagyont szerzett. Ismét 2021-ben társalapítója volt egy másik hajápolási márkának, amelynek a LolaVie nevet adta. Nem meglepő, hogy a LolaVie nem csak Aniston vagyonának bővítésében nyereséges, de még szépségdíjas márka is a méltó hajápoló termékeiért.

9) Sandra Bullock

10 hollywoodi híresség, akin egyszerűen nem fog az idő

Más hírességekkel ellentétben, akik a szépségiparban is megfordultak, Sandra Bullock más utat követett az üzleti életben. Bullock két híres étterem büszke tulajdonosa volt: Bess Bistro és Walton’s Fancy and Staples Bakery. Sajnos a Bess Bistro kilenc évvel a megnyitása után bezárt, mert nem sikerült a bevételi modellje. De szerencsére a Walton’s Bakery még mindig működik szülővárosában, Austinban. A kávézó tagadhatatlanul kidolgozott brunch-vacsoramenüt kínál látogatóinak.

10) Lady Gaga

13 híres nő, akik fittyet hányva a szépségsztereotípiákra is ragyognak, mint a nap

Lady Gaga tagadhatatlanul felejthetetlen név a szórakoztatóiparban. Színészi és énekesi képességeivel világszerte ámulatba ejti rajongóit. Valószínűleg sokan nem is tudnak az egyik képernyőn kívüli képességéről: Gaga híres arról, hogy sikeres üzleti birodalmat hozott létre. 2019-ben Gaga elindította vegán kozmetikai márkáját Haus Labs by Lady Gaga néven, kizárólag az Amazon kiskereskedelmi áruházban. Nem meglepő, hogy a márka csodákat művel, és a The Richest szerint egy évvel a bevezetés után a Haus Labs bebetonozta magát a harmadik legjobban fogyó sztármárkaként, amely évente több millió dolláros bevételt termel.

//Manó Málna//

 

(Via Movieweb.com)

1 2 3