10 színész, akik egyben sikeres vállalkozók is

  • 5 hónap ago
  • 694 Views
  • 0 0
10 színész, akik egyben sikeres vállalkozók is

Kétségtelen, hogy Hollywood hemzseg a rendkívül tehetséges színészektől, akik világszerte lenyűgöző benyomást tettek. Bár a színészet az egyik olyan képesség, amely kétségtelenül a siker csúcsára repítette őket, sokan közülük olyan vállalkozói képességekkel bizonyították, mint sehol máshol. Valóban, egyszerre két élet között zsonglőrködtek: sikeres színészként, majd vállalkozóként, aki legalább egy milliós birodalmat hozott létre. Nyilvánvaló, hogy ez kemény feladatnak tűnik, de ne feledkezzünk meg arról, hogy ezek a színészek milyen erőforrásokat és milyen fonalat tudnak meghúzni, hogy a szürreális dolgok megtörténjenek. Ennek fényében íme, itt a 10 színész listája, akik egyben sikeres vállalkozók is.

5) Seth Rogen

A komikus színész Seth Rogen Evan Goldberggel és Michael Mohrral együtt a Houseplant nevű kannabiszgyártó cég büszke tulajdonosa. A márka a kannabisztermékek forgalmazása mellett olyan háztartási cikkeket is kínál, mint a díszes hamutartók, asztali öngyújtók, ültetők és miegymás. A színész úgy érzi, hogy márkája katalizátor lesz a prémium fűfogyasztás népszerűsítésében, a szabályok megsértése nélkül. És joggal, a Houseplant forradalmasította a hírességek kannabiszos térfelét.

6) Jennifer Lopez

10+ híres színész és színésznő, akiknek fillérekért kellett dolgozniuk

Kétségtelen, hogy Jennifer Lopez vezető név az énekes- és színészi iparban. De amellett, hogy nyomot hagyott a szórakoztatóipar világában, Lopez egy üzleti birodalom létrehozásával is elfoglalt. 2003-ban belevágott a ruházati üzletbe a JLO nevű sokoldalú vonalával. Nem sokkal később a Glow by J.Lo nevű termékcsaládjával az illatbizniszbe is belevágott. És ez még nem minden, 2023-ban Lopez betört a fröccsök és koktélok iparágába a Delola nevű márkájával. Nem meglepő, hogy Lopez páratlan üzleti érzékkel rendelkezik, ami biztosította minden vállalkozásának sikerét.

7) Dwayne Johnson

Dwayne Johnson egy sokoldalú legenda, aki sikeres színész, pankrátor és vállalkozó. Valóban elismert név, számos sikeres üzleti befektetéssel a portfóliójában. Kezdjük azzal, hogy a The Richest szerint Johnsoné a Teramana Tequila, a ZOA Energy nevű energiaital, a Salt and Straw nevű fagylalt, valamint az XFL nevű futball-kispályás liga. Emellett befektetője az Acorns nevű alkalmazásnak és az Athleticon nevű fitneszkongresszusnak is.

1 2 3