Így néz ki 14 színész felesége, akik több millió szívet törtek össze

  • 6 hónap ago
  • 648 Views
  • 0 0
Így néz ki 14 színész felesége, akik több millió szívet törtek össze

Egy olyan sokszínű és népes világban, mint a miénk, félelmetes belegondolnunk, hogy milyen lélegzetelállítóan gyönyörű egyének is élnek szétszórva a világ minden sarkában. Ez a belső szépség, amely megnyilvánulásaiban igen változatos, az emberi élet hihetetlen sokszínűségét bizonyítja. Ez a szépség azonban gyakran a hírnév és a híresség körén belül ölt még feltűnőbb és elbűvölőbb formát, amint az azt is bizonyítja, hogy neves színészek és színésznők állandóan jelen vannak a világ legvonzóbb és legbájosabb arcainak illusztrációs listáin. Szívmelengető felismerni, hogy ezek közül a sztárok közül sokan már elindultak azon az úton, hogy megtalálják igaz szerelmüket, akik a hírnéven túl képesek a hírességek lelkének mélyét is meglátni. Talán ez történetük legelbűvölőbb aspektusa – emlékeztetve arra, hogy a csillogás és az imádat mögött ezek a hírességek olyan emberek, akik éppúgy keresik a szerelmet, mint mi.

Kielégülhetetlen kíváncsiságunk a kutatás újabb útjára vezetett. Úgy döntöttünk, hogy mélyebbre ásunk ezeknek a hihetetlenül jóképű színészeknek az életében, nem csak azért, hogy megcsodáljuk jelenlétüket a képernyőn, hanem hogy felfedezzük azokat a lebilincselő nőket, akik ellopták ezen hírességek szívét. Hogy néznek ki a világ legjóképűbb színészeinek partnerei? Ők is olyan helyesek, mint maguk a sztárok? Mi az, ami tartóssá és tartalmassá teszi ezen emberek kapcsolatait? Mi az, ami összeköti őket?

1. Matt Damon és Luciana Barroso

Matt Damon 2005 óta házasságban él Luciana Barrosóval, melyből négy gyermekük született. Az argentin származású Barroso és Damon útjai először 2003-ban keresztezték egymást Damon egyik filmforgatásakor. Barroso magánéletében különösen diszkrét, kerüli a közösségi médiát. Csak időnként lehet őt látni, mikor Damon mellett kiáll a vörös szőnyegre. Baráti körükbe olyan más hírességek tartoznak, mint Chris Hemsworth és felesége, Elsa Pataky. Egymáshoz illő tetoválásaik vannak, és különleges jelentőségű jegygyűrűt viselnek, amely szilárd és tartós házassági kötelékük jelképéül szolgál.

2. Tim Roth és Nikki Butler

A hollywoodi sztár, Tim Roth útjai még 1992-ben keresztezték egymást Nikki Butlerrel, és úgy döntöttek, hogy egy éven belül megszöknek és összekötik az életüket. Butler arról híres, hogy kitartóan támogatja Rothot a különféle iparági események során, bár a magánéletéről viszonylag kevés információ áll rendelkezésre. Tragikus módon a pár a közelmúltban átélte kisebbik fiuk, Cormac szívszorító elvesztését a rák miatt. Van azonban egy másik fiuk, Timothy, akit a nyilvánosság elől igyekeznek elzárni.

3. Vince Vaughn és Kyla Web

A Bárbarátok és az Ünneprontók ünnepe című filmekben nyújtott emlékezetes alakításairól híres Vince Vaughn 2010 óta boldogságban él Kyla Weberrel. Két gyermeket fogadtak örökbe. Magánéletüket szándékosan tartják távol a rivaldafénytől. A kanadai származású Weber mielőtt házasságot kötött volna Vaughnnal, ingatlanügynök volt. Sorsdöntő találkozásuk egy Los Angeles-i esküvőn történt 2008-ban. 2009-ben Valentin napon egy romantikus eljegyzés alkalmával kérte meg Vince szíve választottjának kezét. Azóta alkotnak boldog párt, Vaughn pedig nyíltan kifejezte mélységes elismerését szeretett felesége iránt.

4. Miles Teller és Keleigh Sperry

Első találkozásuk egy 2013-as Grammy-díj utáni összejövetelen történt, mely után nem sokkal el is kezdődött közös életük. Teller szívből jövő ajánlatot tett Sperrynek egy dél-afrikai szafari expedíció során 2017-ben. Szerelmi köteléküket 2019-ben ünnepelték a festői szépségű Mauin. A házassági évfordulókat ünnepelvén a pár egy idilli szigetre elvonult, hogy közösen készítsenek egy Bud Light-reklámot, ami szoros köteléküket bizonyítja. A pár gyakran osztja meg nyíltan szeretetét és életüknek fontos pillanatait a közösségi médián keresztül.

5. Aaron Paul és Lauren Parsekian

Aaron Paul és Lauren Parsekian 2013 óta élnek boldog házasságban, két közös gyermekük van. Szerelmi történetük 2010-ben kezdődött, amikor a coachellai fesztiválon összeismerkedtek. Lauren, Aaron partnereként betöltött szerepe mellett szenvedélyes aktivista, aki társalapítója a Kind Campaign nevű nonprofit szervezetnek, mely buzgón elkötelezett a fiatal lányok zaklatásának felszámolásában. A gyermekkori zaklatással kapcsolatos személyes tapasztalatai miatt lett eme nemes törekvés elkötelezett tagja. Lauren rendezőként is kreatívan helyt áll olyannyira, hogy a „Finding Kind” című dokumentumfilmnek a társszereplője. Az alkotás megrendítően tárja fel a tinik zaklatását. Aaron 2012 szilveszterén jegyezte el kedvesét Párizsban. 2013 májusában házasodtak össze. Azóta minden évben megünneplik szerelmüket.

1 2 3