Így néz ki 14 színész felesége, akik több millió szívet törtek össze

  • 6 hónap ago
  • 667 Views
  • 0 0
Így néz ki 14 színész felesége, akik több millió szívet törtek össze

Egy olyan sokszínű és népes világban, mint a miénk, félelmetes belegondolnunk, hogy milyen lélegzetelállítóan gyönyörű egyének is élnek szétszórva a világ minden sarkában. Ez a belső szépség, amely megnyilvánulásaiban igen változatos, az emberi élet hihetetlen sokszínűségét bizonyítja. Ez a szépség azonban gyakran a hírnév és a híresség körén belül ölt még feltűnőbb és elbűvölőbb formát, amint az azt is bizonyítja, hogy neves színészek és színésznők állandóan jelen vannak a világ legvonzóbb és legbájosabb arcainak illusztrációs listáin. Szívmelengető felismerni, hogy ezek közül a sztárok közül sokan már elindultak azon az úton, hogy megtalálják igaz szerelmüket, akik a hírnéven túl képesek a hírességek lelkének mélyét is meglátni. Talán ez történetük legelbűvölőbb aspektusa – emlékeztetve arra, hogy a csillogás és az imádat mögött ezek a hírességek olyan emberek, akik éppúgy keresik a szerelmet, mint mi.

6. Simon Pegg és Maureen McCann

Simon házasságot kötött a zeneipar publicistájával, Maureen McCann-nel, akivel kölcsönösen osztoznak a szülői örömökben lányukkal, Matildával. Családi házuk a békés Essendon városában található, Hertfordshire-ben.

7. Paul Rudd és Julie Yaeger

A színész Paul Rudd olyan filmekben játszott szerepeiről híres, mint a Spinédzserek és A Hangya, aki 2003 óta állapodott meg Julie Yaegerrel. Yaeger producer és forgatókönyvíró, Rudddal közösen is forgattak különböző filmekben. Szerelmi történetük akkor kezdődött, amikor Rudd megkeresett egy publicistát, ahol Yaeger dolgozott. Szerelmük már közel két évtizede tart, ez idő alatt két gyermekük született. Emellett Yaeger, Rudd, Jeffrey Dean Morgan és Hilarie Burton egy üzlet tulajdonosai is. Rudd nyíltan kijelentette, hogy feleségét tartja a legvonzóbbnak, és családi élete prioritást élvez mindennel szemben. Yaeger lelkesen támogatja Rudd karrierjét, aki 2021-ben megkapta a legszexisebb férfinek járó címet.

8. Robert Downey Jr. és Susan Levin

Robert Downey Jr. és Susan Downey 2005 óta élnek boldog házasságban. Történetük 2003-ban kezdődött a Gothika című film forgatásakor. Kezdetben fenntartásaik voltak egymással szemben, ennek ellenére belevágtak a kapcsolatba, és elképesztő módon alig egy hónappal később már el is jegyezték egymást. Egyesülésüket azóta két gyermek öröme áldotta meg. Susan kulcsszerepet játszott Robert karrierjében, nevezetesen Sherlock Holmes szereposztásában. Együtt alapították meg saját produkciós cégüket, a Team Downeyt, és számos filmet adtak ki közösen. Családjuk 2011-ben bővült első, majd 2014-ben második gyermekükkel. A pár 2015-ben tartotta 10. házassági évfordulóját, ami a tartós szerelmük évtizede volt.

9. Dwayne Johnson és Lauren Hashian

Dwayne Johnson és Lauren Hashian közel 15 éve élnek együtt. Közös útjuk 2006-ban kezdődött, amikor egy film forgatásán találkoztak. Romantikus kapcsolatuk rá egy évre, 2007-ben kezdődött, miután Johnson elvált előző feleségétől. 2013-ban a vörös szőnyegen felvállalták Laurennel kapcsolatukat, majd egy párként különböző eseményeken is részt vettek. A párt 2015-ben érte a nagy öröm, mikor megszületett első gyermekük Jasmine, majd 2018-ban megérkezett kistestvére, Tiana. A pár 2019 augusztusában házasodott össze. Johnson filmjeinek premierjén Lauren gyakran jelen van.

10. Clive Owen és Sarah-Jane Fenton

Közel három évtizede a brit színész, Clive Owen kitartó és szoros kötelékben él házastársával, Sarah-Jane Fentonnal. Tartós szerelmi történetük a Rómeó és Júlia című produkcióban játszott közös szerepük során kezdődött. Egymás iránti odaadásuk azóta rendíthetetlen. Sarah-Jane, aki egykor maga is színésznő volt, az anyaság útjára lépett, majd később mentális egészségpolitikai előadó szerepkört töltött be. Clive sikeres színészi karrierjének nagy részét felesége támogatásának köszönheti, ami lehetővé tette számára, hogy korlátok nélkül űzze mesterségét. Családja felé nyíltan kifejezi mélységes tiszteletét és háláját, továbbá kiemeli felesége tartós bátorításának fontosságát. Együtt nevelik két lányukat, Hannah-t és Évát, akik filmrendezésben és a zenében találták meg útjukat. Clive rendkívül büszke és odaadó apa, és megingathatatlan szószólója lányai kreatív törekvéseinek.

1 2 3