Így néz ki 14 színész felesége, akik több millió szívet törtek össze

  • 6 hónap ago
  • 666 Views
  • 0 0
Így néz ki 14 színész felesége, akik több millió szívet törtek össze

Egy olyan sokszínű és népes világban, mint a miénk, félelmetes belegondolnunk, hogy milyen lélegzetelállítóan gyönyörű egyének is élnek szétszórva a világ minden sarkában. Ez a belső szépség, amely megnyilvánulásaiban igen változatos, az emberi élet hihetetlen sokszínűségét bizonyítja. Ez a szépség azonban gyakran a hírnév és a híresség körén belül ölt még feltűnőbb és elbűvölőbb formát, amint az azt is bizonyítja, hogy neves színészek és színésznők állandóan jelen vannak a világ legvonzóbb és legbájosabb arcainak illusztrációs listáin. Szívmelengető felismerni, hogy ezek közül a sztárok közül sokan már elindultak azon az úton, hogy megtalálják igaz szerelmüket, akik a hírnéven túl képesek a hírességek lelkének mélyét is meglátni. Talán ez történetük legelbűvölőbb aspektusa – emlékeztetve arra, hogy a csillogás és az imádat mögött ezek a hírességek olyan emberek, akik éppúgy keresik a szerelmet, mint mi.

11. Matthew Fox és Margherita Ronchi

A pár a Columbia Egyetemen végzett tanulmányaik során keresztezték egymás útját. 1992-ben házasodtak össze. Az eredetileg Velencéből származó Margherita Ronchi 1966 júliusában született, olasz modellként és vállalkozóként dolgozott. Margherita Olaszországban kezdett modellkarrierbe, mielőtt az Egyesült Államokba ment. Idővel azonban úgy döntött, hogy otthagyja saját karrierjét, hogy teljes szívvel támogassa férjét, az amerikai színészt.

12. Jesse Eisenberg és Anna Strout

Először 20 évesen találkoztak egy filmforgatáson való közös munka során. Közel egy évtizednyi randevúzást követően kapcsolatuk 2012-ben megszakadt. Később azonban újra felélesztették szerelmük lángját, és 2017-ben házassági fogadalmat tettek, aminek ajándékaként megszületett kisfiuk. Anna Strout igazán sokoldalú. Üzletvezetőként, filmproducerként és producer asszisztensként tevékenykedik. Karrierje mellett önkéntes munkának és különféle non – profit kezdeményezéseknek szenteli idejét.

13. Pilou Asbæk és Anna Bro

Első találkozásuk 2007-ben volt, a Dán Nemzeti Előadóművészeti Iskolában, ahol mindketten hallgatók voltak. Azóta kapcsolatuk töretlen. 2015 augusztusában egy bensőséges ceremónia keretében tettek házassági fogadalmat, és családjuk gyarapodott lányuk, Ágnes 2012-es születésével. Jelenleg is erős és örömteli házasságot ápolnak.

14. Kristofer Hivju és Gry Molvær

Gry aktívan részt vesz a szórakoztatóiparban, ezenkívül rendezőként és producerként dolgozik. 2020-ban ötödik házassági évfordulójukat ünnepelték. Gry tapasztalatokat szerzett a fotózás és a dokumentumfilm készítés területén, és a házastársa által készített dokumentumfilmmel indult el rendezői útjára. Miközben két lányuk született, a házaspár rendíthetetlenül védi gyermekeik magánéletét, és úgy döntöttek, hogy távol tartják őket a nyilvánosság elől.

//Cornelius//

10 színész, akinek szuperhősfilm tette tönkre a karrierjét

(Via Brightside)

1 2 3