12 színész, akik a nulláról kezdték karrierjüket híres szülők és gazdagság nélkül

  • 6 hónap ago
  • 899 Views
  • 0 0
12 színész, akik a nulláról kezdték karrierjüket híres szülők és gazdagság nélkül

Híres vagy gazdag szülők gyerekének lenni sok kiváltsággal jár. De a most felsorolt 12 színész olyan hétköznapi szülőktől születtek, akik csak és kizárólag saját tehetségüknek és ügyességüknek köszönhetik, hogy feljutottak Hollywood csúcsára. Ők megmutatják, hogy tehetséggel és kemény munkával egy szimpla ember is megkaphatja álmai munkáját, függetlenül attól, hogy milyen háttérrel rendelkezik.

A Toppont.hu-nál összeállítottuk azoknak a színészeknek a listáját, akik egyedül jutottak el oda, ahol jelenleg tartanak, ezzel inspirálva minket arra, hogy merjünk nagyot álmodni, és soha ne adjuk fel, mert semmi sem akadályozhat meg minket abban, hogy elérjük céljainkat.

1. Mila Kunis

Mila Kunis szüleinek munkája nagyon távol állt a filmektől és magától a médiától. Édesanyja fizikatanár, apja mérnök volt. Amikor Milával hét évesen megérkeztek az Egyesült Államokba, a kislány még csak nem is beszélt angolul. Édesapja kilenc évesen beiratta színészetre, és rá három évre már dolgozni is kezdett. Apja még mindig taxisként dolgozik Los Angelesben, anyja pedig egy gyógyszertárat vezet.

2. Channing Tatum

Channing Tatum anyja egy légitársaságnál dolgozott, apja pedig az építőiparban. Egy alabamai farmon éltek, majd Floridába költöztek, ahol Channing felnőtt. Soha nem tervezte, hogy színész lesz, még futballösztöndíjat is kapott az egyetemre, de abbahagyta és Miamiba költözött. Tatumot az utcán fedezték fel és innen indult színészi karrierje.

3. Jessica Chastain

Jessica Chastain édesanyja vegán szakács, apja pedig tűzoltóként dolgozik. A kaliforniai Sacramentóban nőtt fel és mindig is érdekelte a színészet. Iskolai darabokban is fellépett. Később ösztöndíjat ajánlottak fel neki, hogy egy színészi program részese legyen. Nem sokkal a diploma megszerzése után kisebb szerepeket kezdett kapni a tévében. Jessica mindig is az emberi lelket kutatta, nem pedig a hírnevet vagy a pénzt, és bár hosszú volt az út a sikerhez, de nem adta fel, és ennek meg is lett a gyümölcse.

4. Dev Patel

Dev Patel szülei informatikai tanácsadók és egészségügyi dolgozók. Dev hiperaktív gyerek volt, ezért szülei harcművészeti órákra adták, hogy minden energiáját abban vezesse le. De az sem volt elég. Amikor az édesanyja meglátta a Skins című tévéműsor castingját, arra biztatta fiát, hogy jelentkezzen rá. A tinédzser Devet ezután máris Anwar szerepére jelölték. A hosszú és sikeres pályafutásán megmutatkozik, hogy milyen tehetséges.

1 2 3