12 színész, akik a nulláról kezdték karrierjüket híres szülők és gazdagság nélkül

  • 6 hónap ago
  • 915 Views
  • 0 0
12 színész, akik a nulláról kezdték karrierjüket híres szülők és gazdagság nélkül

Híres vagy gazdag szülők gyerekének lenni sok kiváltsággal jár. De a most felsorolt 12 színész olyan hétköznapi szülőktől születtek, akik csak és kizárólag saját tehetségüknek és ügyességüknek köszönhetik, hogy feljutottak Hollywood csúcsára. Ők megmutatják, hogy tehetséggel és kemény munkával egy szimpla ember is megkaphatja álmai munkáját, függetlenül attól, hogy milyen háttérrel rendelkezik.

5. Awkwafina

Awkwafina komikus és színész, aki nagy utat járt be, mire megízlelte a sikert. A New York állambeli Queensben született kínai-amerikai apától és dél-koreai bevándorló anyától. Újságírást és tudományt tanult, majd Kínába ment mandarin nyelvet tanulni. Váratlan módon talált rá a karrier. 24. születésnapján egy vicces videót töltött fel a YouTube-ra. A videó a neten vírusként terjedt, amire felfigyeltek, így sodorta őt az élet a színészet és a rapzene felé.

6. Adam Driver

Adam Driver Indianában nőtt fel. Anyja jogvédő volt. Adam biztosan nem tudta milyen munkát vállalna szívesen, de a színészetet már akkor vonzóbbnak tartotta, mint bármi mást, így LA-be költözött. Sajnos nem sikerült azonnal feltörnie, így lelkileg összetört. Ezután az Egyesült Államok tengerészgyalogságához csatlakozott, és miután véget ért a szolgálat, visszament Indianába az egyetemre. De képtelen volt megfelejtkezni a színészet gondolatától, így jelentkezett a Juilliard-ra, ami zenész- és színészképző egyetem. Adam bekerült az iskolába, a többi pedig már történelem.

7. Simu Liu

Simu Liu-nál soha nem került szóba a színészet. Kanadában nőtt fel. Miután 5 évesen szüleivel elköltözött Kínából, könyvelést tanult az egyetemen. Pénzügyben dolgozott, de nem rajongott a munkáért. Amikor elbocsátották a munkahelyéről, úgy döntött, tesz egy nagy ugrást, és megpróbálkozik a színészettel. Jól döntött, hiszen hamarosan filmes és televíziós munkában kezdhetett el dolgozni.

8. Taron Egerton

Taron Egerton apja egy panziót vezetett Liverpool közelében, anyja pedig szociális munkás volt. Amikor szülei elváltak, Walesbe költözött édesanyjával. Taron a tekintélyes londoni Királyi Színművészeti Akadémia meghallgatásán elénekelte Elton John „Your Song” című számát. Produkciója elképesztő sikert ért el olyannyira, hogy később magát Elton Johnt alakította a Rocketman című életrajzi filmben!

1 2 3