12 színész, akik a nulláról kezdték karrierjüket híres szülők és gazdagság nélkül

  • 6 hónap ago
  • 912 Views
  • 0 0
12 színész, akik a nulláról kezdték karrierjüket híres szülők és gazdagság nélkül

Híres vagy gazdag szülők gyerekének lenni sok kiváltsággal jár. De a most felsorolt 12 színész olyan hétköznapi szülőktől születtek, akik csak és kizárólag saját tehetségüknek és ügyességüknek köszönhetik, hogy feljutottak Hollywood csúcsára. Ők megmutatják, hogy tehetséggel és kemény munkával egy szimpla ember is megkaphatja álmai munkáját, függetlenül attól, hogy milyen háttérrel rendelkezik.

9. Anna Kendrick

Anna Kendrick Maine-ben nőtt fel. Apja történelemtanár volt. Édesanyja a pénzügyön dolgozott, ahová később édesapja is csatlakozott. Gyerekeik előtt előnyben részesítették a művészetet. Annát szülei a pénzügyre szánták, aki ehelyett a Broadway-n kezdte pályafutását. Mindössze 12 évesen már megkapta első szerepét a High Society-ben, és karrierje onnantól kezdve csak úgy virágzik.

10. Jodie Comer

Jodie Liverpoolban nőtt fel szüleivel és testvérével. Apja masszőr volt a helyi futballklubban. Ennek ellenére Jodie kisgyermek kora óta arról álmodott, hogy színész legyen. Csendes volt, de eltökélt, és hamarosan kisebb szerepeket kapott a tévében Angliában, mielőtt sztárja lett volna Villainelle-ként a Megszállottak viadal-ában. Gyökerei továbbra is Liverpoolban vannak, a forgatások között pedig szüleivel él, amit máshogy el sem tudna képzelni.

11. Michael B. Jordan

Michael B. Jordan szüleinek otthoni vendéglátó üzletük volt. Michael amint már elég magas volt ahhoz, hogy átláthasson a pulton, be is állt a szüleinek segíteni. Gyerekkorában modellkedett, és kezdetben nem érdekelte a színészet. Amikor a menedzsere megkérdezte, hogy szeretne-e valami újat is kipróbálni, azt mondta, hogy miért is ne, és elment néhány meghallgatásra. Amikor nem figyeltek fel rá, úgy gondolta, hogy ezt a szakmát talán nem neki találták ki, de aztán hamar megváltozott a szerencséje, és megkapta első szerepét. Ez is csak azt bizonyítja, hogy a kitartás valóban kifizetődik.

12. Richard Madden

Richard Madden egy skóciai kisvárosban nőtt fel. Szülei nagyon távol álltak Hollywoodtól és a reflektorfénytől. Apja tűzoltó volt, anyja pedig otthon maradt Richard 11 éves koráig, amikor is tanári állást kapott. Richardot 11 évesen kezdte el érdekelni a színészet, amikor csatlakozott egy olyan osztályhoz, akik segítettek neki abban, hogy legyőzze a félénkségét. Ezután azonnal tévés állást kapott, amiatt viszont bántások céltáblája lett az iskolában, így szünetet tartott. 16 évesen visszavágyott a színészethez. Visszatérése után nem sokkal pedig már Hollywood-ban is ismertté vált a neve.

//Cornelius//

18 filmes szerep, ami több problémát jelentett a színésznek, mint amennyi előnye származott belőle

(Via Brightside)

1 2 3