12 filmjelenet, amit a színészek mielőbb el akarnak felejteni

  • 7 hónap ago
  • 627 Views
  • 0 0
12 filmjelenet, amit a színészek mielőbb el akarnak felejteni

Munkájuk során a színészeknek gyakran ki kell törniük komfortzónájukból és kibővíteni saját elképzeléseik határait, hogy mi az, amit megtesznek egy jelenet kedvéért és mi az, amit nem. Amihez nem fűlik a foguk, azokat is a lehető legtermészetesebben el kell játszaniuk, hogy a nézők mindebből semmit se vegyenek észre. Ahhoz, hogy teljesen belemerüljenek egy szerepbe, és meggyőzőek legyenek a képernyőn, furcsa és kellemetlen dolgokat is kell tenniük. Nagyon gyakran megéri ez az odaadás, mert az emberek szeretik és élvezik a filmjeiket, de néha rémálom egy-egy forgatási folyamat minden egyes résztvevő számára.

9. Ellen Page – Juno

12 filmjelenet, amit a színészek mielőbb el akarnak felejteni

A Juno című film tette igazán híressé Ellen Page-et. A filmben azonban van egy epizód, amelyre a színésznő nem túl büszke. Így hát, miközben a gyermeke lehetséges jövőbeli nevéről beszél, Page karaktere egy homofób viccet mesél el. Később a színésznő azt mondta, hogy nagyon szégyelli ezt a viccet, most, hogy idősebb, és most már tudja, hogy ez mekkora hülyeség volt.

10. Josh Brolin – Bosszúállók: Végtelen háború

12 filmjelenet, amit a színészek mielőbb el akarnak felejteni

A Bosszúállókban Thanost alakító Josh Brolin nagyon meggyőzően játszotta el a szerepét, de később a színész bevallotta, hogy Loki meggyilkolásának jelenete nagyon kellemetlen volt számára. A filmben a ravasz Loki többször is eljátszotta már a halálát, így Thanosnak biztosnak kellett lennie abban, hogy ezúttal tényleg meghal. De az a jelenet, ahol Thanos megfojtja Lokit, túl brutálisnak tűnt a színész számára. Emellett Josh azt mondta, hogy abban a pillanatban sajnálta Tom Hiddlestont, hogy annyi időt töltött a karakterrel, mert az volt az utolsó jelenete.

11. Dakota Johnson, Jamie Dornan – A szürke ötven árnyalata

12 filmjelenet, amit a színészek mielőbb el akarnak felejteni

A film főszerepeit alakító színészek teljesen egyetértenek abban, hogy ebben a filmben az összes szexjelenet elkészítése komoly kihívást jelentett számukra. Izzadtak voltak és nagyon kényelmetlenül érezték magukat a felvételek alatt. Egyes epizódok felvétele nagyon sokáig tartott, így a színészeknek megkötözve és bekötött szemmel kellett feküdniük egymás mellett több órán keresztül. És ami még rosszabb volt, hogy a nézők Dakota Johnson és Jamie Dornan munkáját a történelem egyik legmeggyőzőbb kapcsolatának nevezték.

12. Chris Hemsworth – Thor: Sötét világ

12 filmjelenet, amit a színészek mielőbb el akarnak felejteni

Nehéz elhinni, hogy a jóképű Chris Hemsworth nem rajong testének mutogatásától a kamera előtt. Amikor le kellett vennie a pólóját a Thor: Sötét világ-ban, nagyon kényelmetlenül érezte magát. Egy interjúban elmondta, hogy megpróbálta meggyőzni a rendezőt, hogy hagyják ki a félmeztelen jeleneteket, aki ebbe nem ment bele. Hasonló eset történt a Thor: Ragnarök című film munkája során. A színész elmondása szerint örült, hogy a film első részében teljesen fel lehetett öltözve, majd a rendező azt mondta, hogy a filmnek pikánsabbnak kell lennie.

+1. Emilia Clarke – Trónok harca

12 filmjelenet, amit a színészek mielőbb el akarnak felejteni

A Trónok harca egyértelműen a modern kor egyik legjobb tévésorozata, amely nem szűkölködött az ágyjelenetektől. A Trónok harca sztárja, Emilia Clarke egyik interjújában elmondta, hogy közte és Jason Momoa színész között zajló ágyjelenet forgatása közben egy rózsaszín pihe-puha zoknival takarta el intim területét. Jason ezzel az ötlettel rukkolt elő Emilia-nek, mert látta, hogy a színésznő nagyon kényelmetlenül érzi magát ebben a jelenetben, és így próbálta kevésbé kínossá tenni a helyzetet. Emília elmondása szerint az ötlettől hisztérikusan nevetni kezdett, és a lány mindent elfelejtett, amit csinálnia kellett volna a jelenetben, így az aznapi forgatást törölték.

//Cornelius//

Jennifer Lopez röhögőgörcsöt kapott, miközben a szexjelenetét forgatta

(Via Brightside)

1 2 3