12 filmjelenet, amit a színészek mielőbb el akarnak felejteni

  • 6 hónap ago
  • 602 Views
  • 0 0
12 filmjelenet, amit a színészek mielőbb el akarnak felejteni

Munkájuk során a színészeknek gyakran ki kell törniük komfortzónájukból és kibővíteni saját elképzeléseik határait, hogy mi az, amit megtesznek egy jelenet kedvéért és mi az, amit nem. Amihez nem fűlik a foguk, azokat is a lehető legtermészetesebben el kell játszaniuk, hogy a nézők mindebből semmit se vegyenek észre. Ahhoz, hogy teljesen belemerüljenek egy szerepbe, és meggyőzőek legyenek a képernyőn, furcsa és kellemetlen dolgokat is kell tenniük. Nagyon gyakran megéri ez az odaadás, mert az emberek szeretik és élvezik a filmjeiket, de néha rémálom egy-egy forgatási folyamat minden egyes résztvevő számára.

A Toppont.hu megdöbbent a népszerű filmek jelenetein, amelyek nagy kihívást jelentettek a színészek számára.

1. Sharon Stone – Elemi ösztön

12 filmjelenet, amit a színészek mielőbb el akarnak felejteni

Amikor Sharon Stone az Elemi ösztön híres jelenetéről beszélt, azt mondta, hogy az megváltoztatta az életét. A színésznő elmesélte, hogy az utolsó vágás előtt nem tudta, hogy fog kinézni az a jelenet, amikor keresztbe teszi a lábát. Stone elmondta, hogy Paul Verhoeven rendező meggyőzte őt arról, hogy vegye le a fehérneműjét, hogy ezzel megmutassa karakterének felsőbbrendűségét a férfiakkal szemben, másodszor pedig azért, hogy ez a jelenet felhívja a nézők figyelmét. Ezenkívül a rendező megígérte neki, hogy ebben a jelenetben senki nem fog látni semmit. A premier után azonban a színésznő sokkot kapott, és nem tudta, mit tegyen. Az a hír járta, hogy még a rendezőt, Paul Verhoeven-t is arcon ütötte.

2. Taylor Lautner – Az Alkonyat Saga

12 filmjelenet, amit a színészek mielőbb el akarnak felejteni

Az Alkonyat Saga-ban szereplő remek testfelépítésű Jacob sok lány szívét meghódította. A filmben jó néhány jelenet volt, ahol Taylor Lautnernek meg kellett mutatnia izmos testét, amikor óriási farkassá változott. De maga a színész nem rajongott a gondolatért, hogy szinte meztelenül kell lennie a kamera előtt. Egyik interjújában azt mondta, hogy ha lett volna választása, szívesebben vette volna le csak az ingét a forgatások alatt. Lautner azt akarta, hogy a kollégák és a nézők jobban figyeljenek a színészi játékára, mint a testére.

3. Kate Winslet – Titanic

12 filmjelenet, amit a színészek mielőbb el akarnak felejteni

Emlékszel arra a jelenetre a Titanicban, amikor Rose odamegy Jackhez, és megkéri, hogy rajzolja le őt meztelenül? Mint kiderült, Kate Winsletnek elég nehéz volt megcsinálni ezt a jelenetet, mert egy kicsit szégyellte a testét. Emellett kínosan érezte magát, amikor levetkőzött barátja, Leonardo DiCaprio előtt. Ezt a kellemetlenségét még fokozta az, hogy sok rajongója megkérte, hogy írja alá a nevét ezeken a meztelen fotókon, amitől Kate hihetetlenül kínosan érezte magát. Egy idő után az autogramot még meg is tagadta, mondván, hogy most már 3 gyermek édesanyja és komoly színésznő.

4. Jim Carrey – HA/VER 2.

12 filmjelenet, amit a színészek mielőbb el akarnak felejteni

2013-ban Jim Carrey egészen szokatlan szerepet játszott, egy szuperhőst, akit Csillagsáv ezredesnek hívtak a HA/VER 2- ben. Később a színész bevallotta, hogy nagyon szégyelli az összes erőszakos jelenetet, amelyben részt vett. Carrey szerint az effajta erőszak nem megfelelő, még akkor sem, ha egy akció vígjátékról van is szó.

1 2 3