12 filmjelenet, amit a színészek mielőbb el akarnak felejteni

  • 7 hónap ago
  • 626 Views
  • 0 0
12 filmjelenet, amit a színészek mielőbb el akarnak felejteni

Munkájuk során a színészeknek gyakran ki kell törniük komfortzónájukból és kibővíteni saját elképzeléseik határait, hogy mi az, amit megtesznek egy jelenet kedvéért és mi az, amit nem. Amihez nem fűlik a foguk, azokat is a lehető legtermészetesebben el kell játszaniuk, hogy a nézők mindebből semmit se vegyenek észre. Ahhoz, hogy teljesen belemerüljenek egy szerepbe, és meggyőzőek legyenek a képernyőn, furcsa és kellemetlen dolgokat is kell tenniük. Nagyon gyakran megéri ez az odaadás, mert az emberek szeretik és élvezik a filmjeiket, de néha rémálom egy-egy forgatási folyamat minden egyes résztvevő számára.

5. Natalie Portman – Fekete hattyú

12 filmjelenet, amit a színészek mielőbb el akarnak felejteni

Natalie Portman igazán megérdemelte az Oscar-díjat Darren Aronofsky Fekete hattyú című thrillerében nyújtott alakításáért, amiben egy balett-táncost alakított. Ám ennek a filmnek az egyik felvétele még mindig rossz emléket ébreszt benne, ami a közte és Mila Kunis közötti szexjelenetben történt. Egy interjúban Portman azt mondta, hogy ez hatalmas őrültség, mert Mila és ő közeli barátok voltak. A színésznő még egy kaszkadőr kettőst is szeretett volna bérelni, hogy kihúzza magát a feladat alól, de végül anélkül sikerült megoldania ezt a nehéz feladatot.

6. Margot Robbie – Az öngyilkos osztag

12 filmjelenet, amit a színészek mielőbb el akarnak felejteni

A gazember, Harley Quinn szerepe Az öngyilkos osztagban az egyik legmenőbb karakter, ennek ellenére Margot Robbie nem volt elégedett néhány jelenettel. Először is kínosan érezte magát, amikor apró rövidnadrágban és szakadt pólóban kellett járkálnia. Másodszor pedig, a színésznőt még mindig kirázza a hideg, amikor eszébe jut az a jelenet, amikor a karaktere beleesik egy tál vegyszerbe. Margot szerint ez volt az egész színészi pályafutása legrosszabb pillanata, amikor a folyadék az orrába, a fülébe és a szemébe került, nagyon kellemetlen érzés volt. És közvetlenül azután, hogy visszatért a felszínre, szerelmes tekintettel kellett néznie Joker-re, amikor is egyáltalán nem nézett ki túl jól.

7. Kurt Russel – Aljas nyolcas

12 filmjelenet, amit a színészek mielőbb el akarnak felejteni

Quentin Tarantino Aljas nyolcasában van egy jelenet, ahol Jennifer Jason Leigh színésznő karaktere egy régi balladát játszik egy gitáron, majd a Kurt Russell által alakított fejvadász kicsapja a hangszert a kezéből, és darabokra töri. A Russell által összetört gitár egy értékes antik hangszer volt, ami 40 000 dollárba került. Ez nem csak egy kellék volt. Nyilvánvalóan a színész nem tudott róla, és azt mondta, hogy nagyon szégyelli, ami ebben a jelenetben történt.

8. Keira Knightley – Veszélyes vágy

12 filmjelenet, amit a színészek mielőbb el akarnak felejteni

A Veszélyes vágy című film Carl Gustav Jung pszichoterapeuta és páciense kapcsolatát meséli el. A cselekmény szerint az egyik szexjelenetben Keira Knightley karakterét Michael Fassbender karakterének kellett elfenekelnie. Ez a jelenet igazi kihívás volt a színésznő számára. Egy interjúban még azt is bevallotta, hogy a lövöldözés előtt több pohár vodkával, majd pedig egy pohár pezsgővel vezekelt.

1 2 3