Jim Carrey legjobb filmjei, amiket mindenképpen látnod kell

  • 2 év ago
  • 5372 Views
  • 3 2
10 Jim Carrey film, amit képtelenség volna megunni

A „Gumiarcúnak” is nevezett Jim Carrey legismertebb jeleneteit Ace Ventura szerepében láthatjuk. Emellett jó néhány drámai szerepben is kiválóan megállta a helyét.

3. Dumb és Dumber – Dilibogyók (Dumb & Dumber, 1994)

Dumb és Dumber – Dilibogyók (Dumb & Dumber, 1994)

Lloyd (Jim Carrey) és Harry (Jeff Daniels) nem túl bonyolult fickók, élik balszerencsétől és kalamajkáktól tömött szürke mindennapjaikat, és mindent elkövetnek azért, hogy végre zöldágra vergődjenek. Ám Lloyd egy szerencsétlen véletlen folytán megismeri álmai nőjét, és onnantól kezdve semmi sem állíthatja meg, hogy megszerezze a lányt, még egy szövevényes emberrablási ügy, és nem túl okos barátja sem.

2. Ace Ventura 1-2 (Ace Ventura 1-2, 1994 és 1995)

Ace Ventura 1-2 (Ace Ventura 1-2, 1994 és 1995)

Ace Ventura egy állati nyomozó, ha eltűnt a kedvence, abban biztos lehet, ő előkeríti. Amikor eltűnik Hópihe, a helyi sportklub delfinje, a flúgos Ace-re hárul a feladat, hogy kiderítse, ki lehetett az elkövető.

1. Truman Show (The Truman Show, 1998)

Truman Show (The Truman Show, 1998)

Truman Burbank (Jim Carrey) egy szürke kivárosban éli egyszerű életét, átlagos munkája, takaros háza és szép felesége és egy-két titkos vágya van, melyeket csak barátjával tud megosztani. Mégis ő a világ legismertebb embere, akinek mindennapjait az egész világ figyelemmel követi. Neki ugyanis fogalma sincs róla, hogy otthona, a félsziget csak egy díszlet, rokonai, barátai és munkatársai pedig  színészek, akik a világ legdrágább valóságshowjának részei, melynek ő maga a főszereplője. A rendező (Ed Harris) semmit sem bíz a véletlenre, ám Truman valahogy mégis gyanút fog…

A 10 kedvenc filmünk Denzel Washingtontól, amiket mindenképpen látnod kell

(Történetek forrása)

//Lina//

1 2 3