15 híres szerelmespár, akik tudják a hosszú házasság titkát

  • 3 hét ago
  • 20923 Views
  • 1 5
15 híres szerelmespár, akik tudják a hosszú házasság titkát

Minden boldog család hasonlít egymásra. Van néhány univerzális recept a családi harmóniára és a jó kapcsolatra. A celebek hajlandóak megosztani velünk sikereiknek a titkát.

A Toppont számos történet gyűjtött össze hírességek boldog házasságairól.

1) Barbra Streisand és James Brolin – 25 éve házasok

Barbra Streisand és James Brolin – 19 éve házasok

Barbnak hosszú útja volt a boldogságig. Amikor James-el találkozott mind a ketten 50 év felett voltak. Streisand úgy véli, hogy a boldog házasság pillérei a kedvesség és a becsületesség és a pár mindent megoszt egymással.

2) Barack és Michele Obama – 31 éve házasok

2) Barack és Michele Obama – 25 éve házasok

Minden sikeres ember mögött egy nő áll. Ez a házaspár talán a legjobb példa erre a mondásra. A bölcs Michele biztos abban, hogy a házasság egy teljes munkaidő és arra ösztönzi a többi párt, hogy nevessenek együtt és szórakozzanak közösen és soha ne feküdjenek le haraggal.

3) Bud Spencer és Maria Amato – 56 év házasság

Bud Spencer és Maria Amato - 56 év házasság

A kedves, öreg Carlo Pedersoli, több mint 50 évig szerette ízig vérig olasz feleségét Maria Amato-t. Carlo nem csak színészként, de úszóként és vízilabdázóként is megmászta a szamárlétrát és nagy eredményekre tett szert. Mindeközben 3 gyermeke is született. Vidám módon kettő vezetékneve Spencer lett a művészneve után.

4) Meryl Streep és Don Gummer – 45 éve házasok

Meryl Streep és Don Gummer – 39 éve házasok

John Gazale, Meryl barátja 1978-ban halt meg rákban. A színésznő a szeretett férfival maradt az élete végéig. A szobrász Don Gummer támogatta a színésznőt ebben a nehéz helyzetben és segített Merylnek, hogy levezesse a feszültséget. 6 hónap múlva összeházasodtak. Meryl Streep úgy véli, hogy a legfontosabb dolog a házasságban, hogy meghallgassuk a partnerünket és megvitassuk az apró problémákat is.

1 2 3 4