15 híres szerelmespár, akik tudják a hosszú házasság titkát

  • 1 hónap ago
  • 21148 Views
  • 1 5
15 híres szerelmespár, akik tudják a hosszú házasság titkát

Minden boldog család hasonlít egymásra. Van néhány univerzális recept a családi harmóniára és a jó kapcsolatra. A celebek hajlandóak megosztani velünk sikereiknek a titkát.

9) Cindy Crawford és Rande Gerber – 25 éve házasok

Cindy Crawford és Rande Gerber – 19 éve házasok

A modell és az üzletember 30 évvel ezelőtt találkoztak egymással amikor, Cindy nem volt olyan híres. Rövidtávú szerelmi kapcsolatuk volt, ami hosszútávú barátsággá fejlődött. A modell hozzáment Richard Gere-hez majd elvált tőle. Nem sokkal ezután Cindy és Rande megértette, hogy együtt akarnak lenni. ,,Barátként kezdtünk és tudom, hogy Rande és én mindig barátok leszünk, bármi is legyen.” mondta Cindy.

10) John Travolta és Kelly Preston – 29 évig, Kelly haláláig voltak házasok

John Travolta és Kelly Preston – 26 éve házasok

Amikor John és Kelly 2009-ben elvesztették 16 éves fiúkat, úgy tűnt a házasságuknak vége. De a házaspár megtalálta a módját, hogyan birkózzon meg ezzel a szörnyű veszteséggel és megmentsék a családjukat. Travolta egyszer azt mondta, hogy az egyik dolog, ami valóban segített nekik… listákat készíteni. A mindennapi dolgokat feljegyzik, amelyek a házasságban megjelennek, majd megbeszélik ezeket, hogy megoldást találjanak. Sajnos a hosszú házasságnak 2020-ban vége lett, ugyanis a színésznő két év komoly küzdelem után elköltözött az élők sorából.

11) Terence Hill és Lori Hill – 57 éve házasok

Terence Hill és Lori Hill

Terence Hill nevét az egész világon mindenki ismeri, leginkább a Bud Spencerrel közösen készített filmjei hozták meg számára a világhírnevet, és mára ő egy élő legenda. Voltak olyan idők, amikor a világ legsármosabb színészei között tartották számon, egyfajta férfiideált is megtestesített. Kit ne érdekelne, hogy vajon milyen típusú nő lehet a sztár felesége, akivel immár 57 éve élnek boldog házasságban. Olyan erős közöttük a kötelék, hogy az túlélte fiatalabb fiuk tragikus halálát is.

12) Cate Blanchett és Andrew Upton – 26 éve házasok

Cate Blanchett és Andrew Upton – 20 éve házasok

Erre a párra nézve a botránykeltők gyakran ugyanazt a kérdést teszik fel: mit látott benne? A házasságuk egyik titka a hasonló érdeklődési kör és a hasonló világnézet, ezért soha nem unják egymást. Nincs egymás előtt titkuk, még az email címük is ugyanaz.

1 2 3 4