15 híres szerelmespár, akik tudják a hosszú házasság titkát

  • 1 hónap ago
  • 21147 Views
  • 1 5
15 híres szerelmespár, akik tudják a hosszú házasság titkát

Minden boldog család hasonlít egymásra. Van néhány univerzális recept a családi harmóniára és a jó kapcsolatra. A celebek hajlandóak megosztani velünk sikereiknek a titkát.

13) Bono és Alison Hewson – 41 éve házasok

Bono és Alison Hewson – 35 éve házasok

Bono és Alison tinédzser korukban már találkoztak egymással. Fiatal szerelmük hosszú távú családi összefogássá nőtt. Az énekes biztos abban, hogy a családi kapcsolatoknak szigorú menedzselésre van szüksége és a felesége tökéletes ebben.

14) Nicole Kidman és Keith Urban – 17 éve házasok

Nicole Kidman és Keith Urban – 11 éve házasok

Nicole Kidman az ausztrál country énekessel, akkor találkozott, amikor még dolgozta fel a fájdalmas válását Tom Cruise-sal. Nicole rögtön megértette, hogy Keithel akar élni. Azt mondta: ,,Mi szeretjük egymást, szeretettel.” Mostanában Keith posztolt egy fotót és ezt írta alá: „11 éve volt, de nekem még mindig úgy tűnik mintha a barátnőm lennél.”

15) Denzel Washington és Pauleta Washington – 40 éve házasok

Denzel Washington és Pauleta Washington - 34 éve házasok

Közel harminc éve házastársa feleségének Pauleta Washingtonnak, az Oscar díjas Denzel Washington. A sűrű filmszerepek mellett volt ideje a családjára is. Nem kettő, hanem négy csodás gyermek büszke apukája, közülük három el is kísérte őt a Golden Globe-díjátadóra is.

Emlékszel még az Esmeralda szívtiprójára? Az 58 éves színész még most is elképesztően sármos

(Forrás: Brightside)

//Noncsi//

1 2 3 4