15 híres szerelmespár, akik tudják a hosszú házasság titkát

  • 1 hónap ago
  • 21144 Views
  • 1 5
15 híres szerelmespár, akik tudják a hosszú házasság titkát

Minden boldog család hasonlít egymásra. Van néhány univerzális recept a családi harmóniára és a jó kapcsolatra. A celebek hajlandóak megosztani velünk sikereiknek a titkát.

5) Colin Firth and Livia Giuggiolli – 26 éve házasok

Colin Firth and Livia Giuggiolli – 20 éve házasok

A színész és a film producer 2 évtizede házasságot kötött. Amikor azt kérik, hogy osszák meg a titkukat, akkor azt mondja, hogy úgy kezeli a házasságot, mint egy hosszú távú futást, ahol nem hagyhatja el a pályát. Ezzel együtt a házaspár megpróbál minél több időt egymással tölteni, alkalmazkodva egymás napirendjéhez.

6) Emily Blunt és John Krasinski – 15 éve házasok

Emily Blunt és John Krasinski

Emily Blunt és John Krasinski először 2008-ban találkoztak. Két évvel később már az esküvőjüket ünnepelték Lake Como-ban. Immár két lány, Hazel és Violet boldog szüleinek mondhatják magukat.

7) Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith – 22 éve házasok

Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith – 16 éve házasok

A TV bemondó Keely Shaye Smith egy önálló személyiség. Pierce biztos abban, hogy ha nem fordít elegendő figyelmet a feleségére, akkor nem fogja tolerálni a tiszteletlenséget és mivel ő meg birkózik ezzel, felesége elhagyná. A házaspár úgy gondolja, hogy a sikeres házasság kulcsa a másik fél tisztelete anélkül, hogy a másikat meg akarnánk változtatni.

8) Matt Damon és Luciana Barroso – 18 éve házasok

Matt Damon és Luciana Barroso – 12 éve házasok

A jóképű színész nem egy modellt vagy színészt vett feleségül, hanem egy lányt, aki pincérnőként dolgozott. Damon szerint boldogság az, hogy a felesége és a családja van mindig az első helyen. Úgy véli, hogy szerencsés, hogy ilyen felesége van, és azt mondja, hogy mindennap emlékezteti magát a házasságuk titkára. A párnak van egy kéthetes szabálya: hosszabb ideig soha nem maradnak távol egymástól.

1 2 3 4