Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

  • 2 hónap ago
  • 334 Views
  • 0 0
Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Az új évezredben lebilincselő tévéműsor lopta be magát a rajongók szívébe, egy olyan gyöngyszemmel, mint az ikonikus anya-lánya duó, Lorelai és Rory, akik elválaszthatatlan köteléket mutattak be ebben a szériában. A bájos Stars Hollow lakói mellett minden színész egyedi varázst adott a sorozat hangulatának.

Most, hogy már majdnem 24 év telt el az első epizód és azóta 17 év alatt, mióta a sorozat véget ért, nézzük meg, mit csinálnak most a Szívek szállodája szereplői.

1. Rory Gilmore

Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Bledel Rory Gilmoreként debütált a tévéképernyőn a Szívek szállodájában. A sorozatban ismert volt éles elméjéről, könyvmolyságáról, és édesanyjával való szoros kapcsolatáról. A széria egyik fő vezérfonala Rory és édesanyja, Lorelai kapcsolata volt, amely egy különleges anya-lánya interakciót testesített meg, tele szellemességgel, komédiával és őszinte szerelemmel.

Felnőttként Bledel a Négyen egy gatyában első és második részében is szerepelt. 2014-ben feleségül ment a Mad Men – Reklámőrültek című sorozat egyik sztárjához Vincent Kartheiser-hez, akivel 2015 őszén köszöntötték első közös gyermeküket. Házasságuk végül 2022-ben válással végződött. Bledel 2017-ben Emmy-díjat nyert A szolgálólány meséje című sorozatban végzett munkájáért. Szerepelt még a Violet és Daisy, a Jenny esküvője, és a Crypto című filmekben.

2. Lorelai Gilmore

Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Lorelai Gilmore keltette életre Lauren Graham karakterét a Szívek szállodájában, melyben a „menő anyát” ábrázolja, aki szintén gyors észjárású, szereti a jó ételeket, és a kávét. Lorelai 16 évesen esett teherbe, és az egyedülálló anyaság kihívásaival kellett szembesülnie, melynek eredményeként lányával, Roryval egy szívmelengető kapcsolatot épített ki.

A Szívek szállodáján túl Graham különféle szerepekben mutatta be sokoldalúságát. 2010-től 2015-ig tévés anyuként szerepelt, Sarah Braverman szerepében a Vásott szülők című sorozatban. Olyan filmekben is szerepelt, mint az Evan, a minden6ó, a Férjhez mész, mert azt mondtam!, a Derült égből fasírt, az Életem legrosszabb éve, a Kellemetlen karácsonyi ünnepeket, vagy a Max című filmekben. Később, 2017-ben a Félig üres című műsorban tűnt fel. Majd 2020-ban mindenkit meglepett azzal, hogy énekelt Zoey Extraordinary Playlist című számában. Lauren Grahamnek 11 éves kapcsolata volt a Vásott szülők széria egyik főszereplőjével Peter Krause-szal, de sajnos 2021-ben véget ért kapcsolatuk. Laurent a szórakoztató iparban szeretik kitartó karakterei és különböző változatos szerepei miatt.

3. Lane Kim

Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Keiko Agena olyan kisebb szerepeket játszott, mint az Ikercsajok, a Boldogság, vagy a Beverly Hills 90210, mielőtt megkapta volna Lane Kim karakterének szerepét, aki Rory Gilmore legjobb barátja volt. Annak ellenére, hogy szigorú neveltetésben nőtt fel, Lane megalapította a Hep Alien nevű rockbandát, ahol dobolt, majd később feleségül ment a banda egyik tagjához, Zack-hez. Dobos karrierjét követően Agena cameo-szerepeket kapott a Botrány, a Doktor Addison, a Szégyentelenek, a Grimm, a 13 okom volt, és a Better Call Saul című szériákban. Ezenkívül a Transformers 3.-ban és a Gyilkos lelkek című sorozatban is feltűnt.

4. Luke Danes

Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Scott Patterson számos filmben szerepelt, mielőtt Lorelai újbóli szerelembeesésének kapcsolataként vált ismertté. A karaktere, Luke Danes minden nő álma lett: egy kicsit zord, de anyagilag biztos háttérrel rendelkező (a kávézó birtoklása miatt!), egyszerű, mégis szerethető, és végtelen mennyiségű kávét lehet nála fogyasztani. A Szívek szállodája után Patterson a horrormozi felé vette az irányt. Játszott a Fűrész IV., V., VI. részében, és olyan sorozatokban, mint a 90210, és Az esemény. Közelgő projektjei közé tartozik a The Rogue és a Liberty. 2021-ben pedig heti rendszerességgel elindította az I Am All In podcast-jét.

5. Michel Gerard

Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Yanic Truesdale zseniálisan játszotta Michel karakterét, a Dragonfly Inn gúnyos portását (aki később résztulajdonos is lesz). Truesdale korábban francia-kanadai filmekben szerepelt, és olyan szériákban játszott, mint a Félig üres, vagy Az irányítók. Később visszatért szülőföldjére, Montrealba, és ott folytatta filmbéli munkáit, majd újra összeállt McCarthyval a Netflix Isten kedvenc idiótája című vígjátéksorozatában.

6. Emily Gilmore

Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Kelly Bishop éles nyelvéről és parancsoló jelleméről volt híres a Szívek szállodájában a Gilmore-háztartás matriarchájaként. Emilynek volt egy titkos gyengéd oldala, szerette a jól megtervezett eseményeket, és nem tolerálta a hülyeségeket. Bishopnak virágzó színészi karrierje volt, mielőtt megkapta volna a szerepet a Szívek szállodájában. Játszott például a Dirty Dancing – Piszkos tánc-ban, ahol elnyerte a Tony-díjat a legjobb színésznő alakításáért egy musicali kórus énekben. Bishop folytatta színészi karrierjét, miután a Szívek szállodája szereplőgárdájában szerepelt. Olyan tévésorozatokban szerepelt, mint a Különleges ügyosztály, a Mercy angyalai, a Katonafeleségek, vagy A férjem védelmében. Máig aktívan dolgozik, 2019-ben szerepelt például A káprázatos Mrs. Maisel című sorozatban.

1 2 3