Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

  • 2 hónap ago
  • 353 Views
  • 0 0
Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Az új évezredben lebilincselő tévéműsor lopta be magát a rajongók szívébe, egy olyan gyöngyszemmel, mint az ikonikus anya-lánya duó, Lorelai és Rory, akik elválaszthatatlan köteléket mutattak be ebben a szériában. A bájos Stars Hollow lakói mellett minden színész egyedi varázst adott a sorozat hangulatának.

7. Richard Gilmore

Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Edward Herrmann sikeres karriert futott be, mielőtt eljátszotta volna Richard Gilmore-t, a családfő karakterét a Szívek szállodájában. Karrierje 1971-ben kezdődött a Mortadella című filmmel. Karrierje ezután vendégszerepekből állt olyan tévéműsorokban, mint az Oz, az Egy kórház magánélete, vagy az Ügyvédek. Herrmann a Szívek szállodája után is aktív tagja maradt a média világának olyan szériákban, mint a Grace klinika, az Esküdt ellenségek, vagy A férjem védelmében, és olyan filmeken dolgozott, mint a Rettegés alkonyat után, vagy A Wall Street farkasa. Herrmann 2014-ben sajnos elvesztette a csatát az agyrákkal. A Szívek szállodája: Egy év az életünkből Netflix sorozat újjáéledésében pedig utalást tettek halálára.

8. Sookie St. James

Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Lorelai legjobb barátjaként a kínos, de imádnivaló séf karakterét játszotta Melissa McCarthy, aki a szériában megmutathatta komikus oldalát. Melissa szinkronszínészként is dolgozott, és olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a Kis tini hős, vagy a Félig üres, mielőtt debütált volna a Szívek szállodájában. McCarthy karrierje a sorozat befejezése után indult csak be igazán olyan ismert filmekkel, mint a Koszorúslányok, a Szellemirtók, a Megbocsátasz valaha?, vagy A kis hableány élőszereplős adaptációja. Televíziós sorozataiból pedig érdemes kiemelni a Nem ér a nevem, vagy a Mike és Molly című szériákat. Utóbbiért McCarthy két Emmy-díjat kapott két Oscar- és két Golden Globe- jelölése mellé. A színésznő 2005 óta házas Ben Falcone színésszel, akivel két közös gyermekük van.

9. Kirk Gleason

Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Gunn kiválóan játszotta a megnyerő, mégis különc Kirk-öt, akinek bohóckodásai jól ismertek a Szívek szállodájában. Kirk egyedülálló volt, számos foglalkozása mellett pedig igen szoros kapcsolatot ápolt édesanyjával. A Szívek szállodája után a színész a Marvel-moziuniverzumhoz csatlakozott, és szerepelt A galaxis őrzői, a Bosszúállók: Végtelen háború, a Bosszúállók: Végjáték és a Thor: Szerelem és mennydörgés részeiben, amikben Kraglin karakterét alakította. Érdekesség, hogy maga a színész is hozzájárult Rocket Raccoon életre keltéséhez. Ezenkívül Gunn olyan tévéműsorokban is szerepelt, mint a Glee – Sztárok leszünk!, vagy a Dr. Csont.

10. Paris Geller

Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Paris Geller, aki Weilt alakította, Rory ambiciózus legjobb barátja volt, aki úgy érezte, hogy szoros barátságuk megakadályozta őt abban, hogy felvegyék a Harvardra.  Liza Weil feltűnt Az elnök emberei, a Vészhelyzet, vagy a Különleges ügyosztály című sorozatokban, mielőtt csatlakozott volna a Szívek szállodájához. Weil a széria után vendégszerepelt a közkedvelt A Grace klinika sorozatban, majd az abban elért sikereinek köszönhetően szerepet kapott a Botrány és a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című szériákban. Ezeken felül feltűnt a Westworld és A káprázatos Mrs. Maisel sorozatokban is. 2006 és 2017 között Weil Paul Adelstein színész házastársa volt.

11. Patty kisasszony

Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Miss Patty korábban show-táncos volt, később pedig egy táncstúdiót vezetett a Szívek szállodája című sorozatban. Patty ismert volt a pletykák magasszintű terjesztésében. Liz Torres humoristaként és énekesként kezdte karrierjét. Először Johnny Carson műsorában figyeltek fel rá. Amellett, hogy 1975-ben felvett egy disco dalt, Torres 1975 és 1976 között szerepelt a CBS Phyllis című sitcomjában. A The John Larroquette Show főszereplőjeként Emmy- és Golden Globe- jelölést is kapott. Majd 2000 és 2007 között szerepelt a Szívek szállodájában, majd később különböző tévéműsorokban vendégszerepelt, mint például a Született szobalányok, a Doktor Addison, vagy a Született feleségek.

12. Dean Forester

Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Jared Padalecki játszotta el Dean karakterét, aki Rory első pasija volt. A Szívek szállodája után Padalecki főszerepet kapott az Odaát című nagysikerű sorozatban, amely 2005-től 2020-ig bő tizenöt évadon keresztül futott. Jared szerepelt még a Karácsonyi fények és a Péntek 13 című filmekben.

1 2 3