Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

  • 2 hónap ago
  • 350 Views
  • 0 0
Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Az új évezredben lebilincselő tévéműsor lopta be magát a rajongók szívébe, egy olyan gyöngyszemmel, mint az ikonikus anya-lánya duó, Lorelai és Rory, akik elválaszthatatlan köteléket mutattak be ebben a szériában. A bájos Stars Hollow lakói mellett minden színész egyedi varázst adott a sorozat hangulatának.

13. Logan Huntzberger

Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Logan Rory főiskolai barátját Matt Czuchry játssza el. A színész korábban olyan televíziós műsorokban szerepelt, mint a Veronica Mars, a Nemek harca, a Will és a haverok, vagy az Ügyvédek, mielőtt az ötödik évadban csatlakozott volna a Szívek szállodája szereplőgárdához. Czuchry a széria után tovább színészkedett. 2009-től 2016-ig A férjem védelmében, valamint 2018-tól 2023-ig A Rezidens című sorozatokban játszott főszerepet.

14. Jackson Belleville

Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Jackson Douglas jól ismert Jackson karakterének alakításáról a Szívek szállodájában. Jackson, aki az Independence Innben dolgozott, romantikus érzelmeket táplált Sookie, a főszakács iránt. Egy idő után a pár összeházasodott, megszületett fiuk Davey, ám nehézségekbe ütközött, amikor Sookie megtudta, hogy ismét terhes. Kisebb konfliktus után kibékültek, és Sookie alig várta, hogy megérkezzen a második baba. A színész a széria befejezése után ismét feltűnt a folytatásban, a Szívek szállodája – Egy év az életünkből című sorozatban. 2012-ben pedig szerepelt a Szekatúra című filmben. Volt feleségétől, Alex Borsteintől két gyereke van.

15. Jess Mariano

Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Milo Ventimiglia Jess Marianót, Rory udvarlóját és Luke unokaöccsét alakította, amit a rajongók egyenesen imádtak. Ventimiglia olyan tévéműsorokban szerepelt, mint a Nemek harca, vagy a Boston Public, mielőtt a Szívek szállodája sztárjaként népszerűvé vált. A sorozat után Ventimiglia televíziós és filmes sikereket ért el. 2006-tól 2010-ig jelentős szerepet töltött be Peter Petrelli szerepében a Hősök című tévéműsorban. A Rólunk szól című sorozatban Jack Pearson-t alakította, melyért három Emmy-díjat is kapott. A sorozat hétről hétre csalt könnyeket a nézők szemébe. Milo olyan filmekben játszott, mint a Boncasztal, a Gamer – Játék a végsőkig, az Ebgondolat, vagy az Álommeló.

16. Taylor Doose

Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Michael Winters játszotta Taylort a Szívek szállodájában, ahol ő volt a Doose’s Market tulajdonosa, és aki városi találkozókat szervezett. Gyakran összeütközésbe került Luke Danes-szal, és városválasztóként furcsa ötleteiről volt ismert. Winters sokoldalúságának köszönhetően olyan sorozatokban csillogtathatta meg tehetségét, mint a Jóbarátok, A dadus, a Frasier – A dumagép, vagy az Esküdt ellenségek.

17. Babette Dell

Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Lorelai és Rory barátságos, reszelős hangú szomszédja, a melegszívű Babette Dell arról volt híres, hogy helytelen megjegyzéseket tett, aki nagyon szerette Lorelait és Roryt. Az 1970-es években Sally Struthers Gloria Stivic szerepében vált híressé az All in the Family című sitcomban. Ezen alakításáért 1972 és 1979 között két Emmy- díjat is kapott. Számos filmben szerepelt még, és animációs műsoroknak is adta hangját, köztük a Balu kapitány kalandjaiban.

18. Kim

Mit csinálnak napjainkban a Szívek szállodája sztárjai?

Kim a Szívek szállodájában régiségekkel foglalkozott, aki Lane szigorú anyja volt, és kettős életet élt. Amellett, hogy Emily Kuroda szerepelt a szériában, játszott még A Grace klinika, a Haláli tesztcsere, a Doktor Murphy című sorozatokban, és olyan filmekben, mint a 2 nap a völgyben, vagy a RED.

//Cornelius//

25 színész és dublőre, akik totálisan hasonlítanak egymásra

(Via Brightside)

1 2 3