15 csodálatos olasz színésznő, akik milliók szívét hódították meg

  • 3 hónap ago
  • 14397 Views
  • 0 1
15 csodálatos olasz színésznő, akik milliók szívét hódították meg

Monica Bellucci, Sophia Loren, Gina Lollobrigida, Claudia Cardinale – világszerte híresek szépségükről, egyedi stílusukról és arról, hogy a férfiak nem tudtak ellenállni nekik. Tudd meg te is, hogy miben rejlik a titkuk!

5) Pier Angeli (Cagliari, 1932. június 19. – Beverly Hills, Kalifornia, USA, 1971. szeptember 10.)

Pier Angeli

Olasz származású amerikai színésznő. Ez az olasz színésznő ugyanolyan szép volt,tehetséges és népszerű, mint Sophia Loren, Gina Lollobrigida és Anna Magnani. Az igazgatók és színészek emlékei szerint a legfontosabb különbsége az akkori filmrendezők közül hihetetlen színész tehetsége, egy egyszerű lány egyszerűségével kombinálva. A híres amerikai színész Paul Newman Pierre Angeli-t hívta a legszebb olasz színésznőnek.

6) Sabella Rosselini (Róma, 1952. június 18.)

Sabella Rosselini

Sabella Rosselini 1952. június 18-án született Rómában Roberto Rossellini és Ingrid Bergman gyermekeként. Isabella Rossellini az egyik leggyönyörűbb színésznő volt fiatalon – nem véletlenül kapta meg a csábító Lisle szerepét a Jól áll neki a halál című filmben.

7) Asia Argento (Róma, 1975. szeptember 20. -)

Asia Argento

Asia Argento, eredeti nevén Aria Maria Vittoria Rossa Argento (Róma, 1975. szeptember 20. -) olasz színésznő, énekesnő, modell és rendező. Édesanyja Daria Nicolodi egykori színésznő, édesapja Dario Argento, olasz filmrendező, producer és forgatókönyvíró volt. Asia Argento maga a megtestesült vadság, aki nem csinál nagy ügyet a meztelenkedésből: először az apja, Dario Argento filmjében dobta le a ruháit, és került erotikus vagy éppen szörnyűséges helyzetekbe.

8) Alida Valli (született: Alida Maria Laura Altenburger, Póla, 1921. május 31. – Róma, 2006. április 22.)

Alida Valli

Rómában tanult színészetet, 15 éves korában (1936) kapta első filmszerepét. A 40-es évek elején sikerrel szerepelt, de nem akart a fasiszta propaganda része lenni, ezért bujkálni kényszerült. A háború után Hollywood következett, de a sikereket kudarcok követték, jóllehet egy időben őt tartották az új Garbónak. 1951-ben visszatért Olaszországba, és a legnagyobb rendezők kezdték foglalkoztatni.

1 2 3 4