13 színész, akik túl fiatalok, vagy túl öregek voltak szerepükhöz

  • 4 hónap ago
  • 350 Views
  • 0 0
13 színész, akik túl fiatalok, vagy túl öregek voltak szerepükhöz

Az életkor valójában csak egy szám, amikor kedvenc színészeink varázslatos módon alakítják karakterüket a képernyőn. A smink, és a CGI folyamat segítségével nem csoda, hogy nem tudjuk megkülönböztetni őket színészi szerepeiktől és a való élettől.

A Toppont.hu-t mindig lenyűgözik azok a színészek, akik a komfortzónájukon kívül, a valós életüktől távol vállalnak szerepet. Ezért felsorolunk néhány művészt, akik a jelentős korkülönbség ellenére is ikonikus karaktereket alakítottak.

1. Túl öreg: Leonardo DiCaprio – Kapj el, ha tudsz

Leonardo DiCaprio még csak a húszas évei végén járt, amikor elvállalta a film főszerepét. Szemtelenül fiatal volt, babaarcú, amikor megformálta a 18 éves Frank Abagnaletet, a fiatal szélhámost, aki pilótának és ügyvédnek adta ki magát. A valós Frank viszont ezen kaland megélésekor már jócskán túllépte fiatal éveit.

2. Túl fiatal: Kirsten Dunst – Interjú a vámpírral

Kirsten Dunstnak már gyerekkorában beindult karrierje, amikor Claudiát alakította az Interjú a vámpírral című filmben Brad Pitt és Tom Cruise mellett. Az akkor 12 éves Kirsten gyermekvámpírként kiemelkedő teljesítményt nyújtott alakításával.

3. Túl öreg: Drew Barrymore – Sikoly

A Sikoly ikonikus nyitójelenetében Drew Barrymore-t láthattuk, aki a horrorfilmben Casey Becker karakterének kultikus klasszikusává vált. Ám Barrymore a forgatáskor már 21 éves volt, amikor a Ghostface középiskolás diákját, valamint az első áldozatot alakította.

4. Túl fiatal: Keira Knightley – Igazából szerelem

Amikor Keira Knightley az ifjú Júliát alakította Chiwetel Ejiofor Peter Igazából szerelem című filmjében, még csak 18 éves volt. A karácsonyi rom-com lelkes rajongói azonban észrevehették, hogy csak 5 év korkülönbség van közte és Thomas Brodie-Sangster között, aki egy kisiskolás fiút alakított a filmben.

5. Túl fiatal: Sarah Michelle Gellar – Buffy, a vámpírok réme

A hét évadot megélt közönségkedvenc sorozatban Buffyt, a 26 éves vámpírölőt Sarah Michelle Gellar 19 évesen játszotta, amikor igazából még csak középiskolás volt.

1 2 3