13 színész, akik túl fiatalok, vagy túl öregek voltak szerepükhöz

  • 4 hónap ago
  • 371 Views
  • 0 0
13 színész, akik túl fiatalok, vagy túl öregek voltak szerepükhöz

Az életkor valójában csak egy szám, amikor kedvenc színészeink varázslatos módon alakítják karakterüket a képernyőn. A smink, és a CGI folyamat segítségével nem csoda, hogy nem tudjuk megkülönböztetni őket színészi szerepeiktől és a való élettől.

6. Túl fiatal: Sally Field – Forrest Gump

Sally Field a Forrest Gumpban megélt élménye egy kihívásokkal teli utazás volt. A színésznőnek Tom Hanks karakterének édesanyját kellett alakítania életének különböző szakaszaiban. Egy jelenetben, ahol Gump hazatért, miután elindította vállalkozását, a 45 éves Field sminket és protézist viselt, hogy úgy nézzen ki, mint egy idős, beteg asszony.

7. Túl öreg: Ben Platt – Kedves Evan Hansen

A Kedves Evan Hansen egy középiskolás barátság élményéről és veszteségéről szól. Az alkotás kezdetben musicalnek indult, majd később filmként adaptálták ugyanazzal a főszereplővel, Ben Platttal. De Ben már 27 éves volt, amikor megjelent a filmváltozat.

8. Túl fiatal: Emmy Rossum – Az operaház fantomja

Emmy Rossum 17 évesen angyali hangjával varázsolta el a színpadot a nagy sikerű musical, Az operaház fantomja filmváltozatában. Feltűnő korkülönbségek voltak két színésztársával, Gerard Butlerrel és Patrick Wilsonnal, akik már 34 és 30 évesek voltak.

9. Túl öreg: Tobey Maguire – Pókember

Amikor Tobey Maguire szuperhős lett, igazából 28 éves volt, miközben a srác a filmben még csak az egyetemen tanult és képeket készített a Daily Bugle számára. Ez a nagy korkülönbség közös volt mind a 3 Pókemberben, akik a filmekben jóval megelőzték a képregényben szereplő Peter Parker korát.

1 2 3