13 színész, akik túl fiatalok, vagy túl öregek voltak szerepükhöz

  • 4 hónap ago
  • 370 Views
  • 0 0
13 színész, akik túl fiatalok, vagy túl öregek voltak szerepükhöz

Az életkor valójában csak egy szám, amikor kedvenc színészeink varázslatos módon alakítják karakterüket a képernyőn. A smink, és a CGI folyamat segítségével nem csoda, hogy nem tudjuk megkülönböztetni őket színészi szerepeiktől és a való élettől.

10. Túl fiatal: Jennifer Lawrence – Napos oldal

Jennifer Lawrence arról híres, hogy olyan karaktereket játszik, akik sokkal idősebbek, mint ő. A Napos oldalban Lawrence karaktere Tiffany szerelme és táncpartnere Bradley Cooper volt. Eltekintve attól, hogy a való életben 16 év a korkülönbség közte és Cooper között, a filmben Jennifer az özvegy karakterét játszotta.

11. Túl öreg: Jon Heder – Nevetséges Napóleon

Jon Heder tökéletes munkát végzett a Nevetséges Napóleon című filmben, melyben másodéves hallgatót játszott. A való életben Jon már 27 éves volt, amikor megjelent ez a középiskolai filmje.

12. Túl fiatal: Angelina Jolie – Nagy Sándor, a hódító

Anyát játszani egy veled majdnem egyidős színésszel, nem valami meggyőző. Angelina Jolie, aki akkor 29 éves volt, nyilvánvalóan túl fiatal volt ahhoz a karakterhez, hogy Colin Farrell Nagy Sándor, a hódító című művének matriarchális alakja legyen.

13.  Túl öreg: Anna Kendrick – Alkonyat

Amikor Anna Kendricket Jessica szerepére beválogatták az Alkonyatba, Bella első barátjaként a Forks High School-ban, a színésznő már kész nővé érett. A sokoldalú Anna valójában már 23 éves volt, amikor a film debütált.

//Cornelius//

15 színész, aki szerepelhetett volna az Alkonyatban

(Via Brightside)

1 2 3