10 híres apuka, akik a legcsodálatosabbnak tartják az apaságot

  • 5 hónap ago
  • 377 Views
  • 0 0
10 híres színész apuka, akik a legcsodálatosabbnak tartják az apaságot

A legtöbbünk számára ezek a hírességek a díjnyertes filmekben játszott szerepeikről vagy a sportban elért eredményeikről ismertek. De ha a szülőségi feladatokról van szó, nekik is ugyanúgy meg kell küzdeniük a pelenkázással és a kisgyermekek hisztijével, mint nekünk.

Mi teljesen át tudjuk érezni azokat a történeteket, amelyeket ezek a híres apukák megosztottak velünk. És némelyikük annyira megható, hogy azt mondod: „Nem én sírok, hanem te”.

1) Will Smith

A díjnyertes színész és háromgyermekes apuka elmondta, hogy már 6 éves kora óta apa akart lenni. Bár az apasághoz vezető útja nem volt könnyű, és első házassága Sheree Zampinóval válással végződött, a színész bevallotta, hogy az évek során sokat változott. A Men in Black sztárja és felesége, Jada Koren Pinkett 2 közös gyermeket nevelnek. „Nincsenek szabályok. Ez inkább művészet, mint tudomány, és tudod, imádom, amit festünk” – mondta a színész a feleségének, amikor a gyereknevelésről beszélt.

2) Matthew McConaughey

Matthew McConaughey egy másik híres apuka, aki már korán tudta, hogy családot szeretne. „8 éves koromban volt, amikor rájöttem. Apa akartam lenni” – mondta. Az Oscar-díjas színésznek 3 közös gyermeke van feleségével, és őszintén hisz abban, hogy a családja a legnagyobb eredménye.

3) Ryan Reynolds

A Deadpool sztárja és 3 lány édesapja a szülői létről szóló vicces tweetjeiről ismert. Reynolds egy fiús családból származik, és bevallása szerint soha nem tudta volna elképzelni, hogy lányos apuka legyen. „Én vagyok a legfiatalabb a 4 fiú közül, azonban 3 lányom van, és minden másodpercét imádom” – mondta.

4) Ashton Kutcher

Ashton Kutcher és felesége, Mila Kunis milliók szívét hódították meg a gyorséttermi ételek iránti szeretetükkel és a szülőség megközelítésével. A Valentin-nap sztárja és kétgyermekes apuka petíciót indított, amelyben azt kéri, hogy a férfi mosdókba pelenkázó állomásokat helyezzenek el. „Bármilyen őrültségnek is hangzik, sok üzlet nem ad lehetőséget az apukáknak, hogy kicseréljék a babájuk pelenkáját… A családok sokfélék, és igazságtalanság azt feltételezni, hogy csak a nők dolga a pelenkázás” – írta.

1 2 3