10 híres apuka, akik a legcsodálatosabbnak tartják az apaságot

  • 5 hónap ago
  • 392 Views
  • 0 0
10 híres színész apuka, akik a legcsodálatosabbnak tartják az apaságot

A legtöbbünk számára ezek a hírességek a díjnyertes filmekben játszott szerepeikről vagy a sportban elért eredményeikről ismertek. De ha a szülőségi feladatokról van szó, nekik is ugyanúgy meg kell küzdeniük a pelenkázással és a kisgyermekek hisztijével, mint nekünk.

5) Chris Patt

A Parks and Recreation sztárja 2 gyermek édesapja. „Számomra a szülői lét sok szempontból megváltoztatta az életemet. Az egyik ilyen módja az, hogy megértettem, milyen szeretetet érezhet egy apa a gyermeke iránt. És amikor itt nézem ezt a drága kis teremtményemet, és figyelem, ahogyan próbál a kedvemben járni, olyan tiszta és végtelen szeretetet érzek” – mondta.

6) David Beckham

A futballsztár 4 gyermeket nevelt fel a feleségével, Victoriával. Beckham egy indonéziai út során elérzékenyült apai tapasztalatairól, amikor találkozott olyan szülőkkel, akik szegénységben nevelik gyermekeiket. „Sok érzelem fut át rajtunk, amikor a gyermekeinkre gondolunk. De számomra és a sok apukának és anyukának, akikkel az évek során a szülői létről beszéltem, 2 dologra vezethető vissza – a szeretetre és a félelemre. Ezek az érzelmek azok, amelyek arra sarkallnak minket, hogy minden nap többet érjünk el a gyermekeinkért” – írta.

7) Hugh Jackman

Az X-Men sztárjának az, hogy szülő legyen nem volt egy könnyű. Ő és (ex)felesége, Debora-Lee Furness meddőséggel küzdöttek, és végül örökbe fogadtak két gyermeket, Oscart és Avát. „Nem úgy gondolok rájuk, mint örökbefogadottakra – ők a mi gyerekeink. Az örökbefogadás csodálatos dolog” – mondta.

1 2 3