10 híres apuka, akik a legcsodálatosabbnak tartják az apaságot

  • 5 hónap ago
  • 389 Views
  • 0 0
10 híres színész apuka, akik a legcsodálatosabbnak tartják az apaságot

A legtöbbünk számára ezek a hírességek a díjnyertes filmekben játszott szerepeikről vagy a sportban elért eredményeikről ismertek. De ha a szülőségi feladatokról van szó, nekik is ugyanúgy meg kell küzdeniük a pelenkázással és a kisgyermekek hisztijével, mint nekünk.

8) John Stamos

A Bír-lak sztárja 54 évesen lett apa. „Sokkal szebb, mint ahogyan elképzeltem. Minden sokkal színesebb és izgalmasabb. Ő egy csodálatos kisfiú” nyilatkozta a büszke apa.

9) Jimmy Fallon

A Tonight Show házigazdája és 2 kislány apukája Jimmy Fallon azt mondta, hogy a szülővé válás volt a legjobb dolog, ami történt az életében. „Feltöltötték a telefonomat emlékekkel. Én csak csinálom ezeket a képeket, amiket senki más nem akar látni. Senki más idegent nem érdekel, hogy a gyereked megevett egy articsókát, de szerinted ez a világ legjobb sztorija” – tette hozzá.

10) Benedict Cumberbatch

A díjnyertes színész és felesége, Sophie Hunter 2 fiút nevelnek. Cumberbatch elmondta, hogy az apává válás még jobban megbecsülte szüleit. „Hirtelen sokkal mélyebben megértettem a szüleimet, mint korábban valaha. Sokkal jobban megérted, hogy fiúnak lenni, apává válni” – mondta.

//Manó Málna//

A Deadpool sztárjai így néznek ki a való életben

(Via Brightside)

1 2 3