15 filmsztár, akik tragikus körülmények között haltak meg

  • 6 hónap ago
  • 36283 Views
  • 3 3
15 filmsztár, akik tragikus körülmények között haltak meg

Amellett, hogy tragikus veszteségek, ezeknek a szereplőknek a hiánya sok fejfájást okozott a gyártóknak és a rendezőknek egyaránt – ez azért van, mert mindannyian a filmjük forgatásakor haltak meg!

13. Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe 1962. augusztus 4-ének éjjelén halt meg, 15 hónappal az egykori szeretője, John Kennedy ellen elkövetett merénylet előtt. A Los Angeles-i halottkém szerint „valószínűleg öngyilkosság” vezetett Monroe gyógyszer-túladagolás miatt bekövetkezett halálához. Hogy Monroe barbiturátmérgezésben halt meg, nem lehetett meglepő azok számára, akik ismerték: krónikus álmatlanságban szenvedett, és egy idő után nemcsak aludni nem tudott gyógyszerek nélkül, hanem ébren lenni sem. Halála időpontjában egyedül élt, de azt tervezte, hogy újra összeházasodik korábbi férjével, Joe DiMaggióval.

14. Heath Ledger

Heath Ledger

2008. január 22-én, manhattani lakásán holtan találta házvezetőnője, teste mellett gyógyszeres dobozokkal. Heath Ledger 28 éves korában hunyt el. Halálát, a toxikológiai vizsgálat nyilvánosságra hozott eredménye szerint a szervezetében hat különféle, receptre kapható gyógyszerek (ebből három benzodiazepin volt) véletlen túladagolása okozták. Bár a szervezetében talált gyógyszerek közül egyikből sem találtak a megengedettnél nagyobb mennyiséget. Az utóbbi időben álmatlanságban szenvedett, az utolsó szerepe (a Batman Jokere) nagyon megviselte. „A testem kimerült volt, de az agyam nem bírt leállni.” – nyilatkozta nem sokkal halála előtt. Ledger holttestét hazaszállították Ausztráliába, ahol zártkörű ceremónia keretében temették el.

15. Steve Irwin

Steve Irwin

A krokodilvadászként ismertté vált ausztrál természetfilmes elvileg nem számított színésznek, gyakorlatilag viszont vele született tehetséggel élte bele magát a vadállatos dokumemtumfilmek történéseibe. Sajnos, 2006 szeptember 4-én egy tüskés rája meglepte, és hegyes farkával többször is mellkason szúrta.

10+ színész, akik elég elbűvölőek ahhoz, hogy eljátsszák a rosszfiút, de ettől függetlenül szeretjük őket

(Forrás: harmonikum.co)

1 2 3 4