10+ színész, akik elég elbűvölőek ahhoz, hogy eljátsszák a rosszfiút, de ettől függetlenül szeretjük őket

  • 6 hónap ago
  • 805 Views
  • 0 0
10+ színész, akik elég elbűvölőek ahhoz, hogy eljátsszák a rosszfiút, de ettől függetlenül szeretjük őket

A gazfickók szerepét eljátszani mindig nagy kihívás, még a legtehetségesebb színészek számára is. Néhányuknak azonban olyan elképesztő módon sikerül átalakulnia, hogy karaktereiket egyszerűen nem lehet elfelejteni. Ezek a színészek annak ellenére, hogy milyen gonosz karakterekké tudnak változni, mégis hihetetlenül bájosak tudnak maradni.

Minket a Toppont.hu-nál elbűvöltek ezek a karizmatikus színészek, és nem tudjuk tovább leplezni izgatottságunkat. Így elérkezett az idő, hogy ma bemutassuk őket. A bónuszban pedig egy olyan gonosz karaktert láthatsz majd, aki kiérdemelte, hogy egy egész sorozatot készítsenek vele.

1. Ralph Fiennes

A brit színész sokszor játszott már gonosz embereket. A Schindler listájában szereplő koncentrációs tábor parancsnokát eljátszva hideg és kegyetlen tekintetétől még a legbátrabb emberek is megborzonghatnak. A vörös sárkányban Francis Dolarhyde néven ismert mániákusként láthattuk, vagy tegyünk említést Hádészról, A titánok haragjában. De ne felejtsük el, hogy ő játszotta a Harry Potter-filmek főgonoszát, a Sötét Nagyurat.

2. Christoph Waltz

Ez a német és osztrák színész 11 évvel ezelőtt vált világszerte népszerűvé, miután eljátszotta Hans Landa ezredes szerepét Tarantino Becstelen brigantyk című filmjében. Christoph Waltz más gonosztevőket is eljátszott, mint például egy ellenséges szervezet vezetőjét a Spectre – A Fantom visszatérben, egy kegyetlen férjet és csalót a Nagy szemek-ben, vagy a könyörtelen cirkuszigazgatót a Vizet az elefántnak című filmben. Vagy emlékezzünk rá a Zöld darázs gonosztevőjeként is.

3. Mads Mikkelsen

A színész hideg, északi megjelenése sok nőt elbűvölt, amikor Hannibal-ként láthattuk őt a tévésorozatban. A színészt, mint rosszfiút láthattuk a Casino Royale, a Doctor Strange és A három testőr című filmekben is.

4. Gary Oldman

Ha ránézünk erre a mosolygós, jóképű srácra, nehéz elhinnünk, hogy ő volt a Francis Ford Coppola filmjében szereplő Drakula, a híres bűnügyi dráma főgonosza Léon, a profiban, vagy Az ötödik elem űrbűnözője.

1 2 3