10+ színész, akik elég elbűvölőek ahhoz, hogy eljátsszák a rosszfiút, de ettől függetlenül szeretjük őket

  • 6 hónap ago
  • 819 Views
  • 0 0
10+ színész, akik elég elbűvölőek ahhoz, hogy eljátsszák a rosszfiút, de ettől függetlenül szeretjük őket

A gazfickók szerepét eljátszani mindig nagy kihívás, még a legtehetségesebb színészek számára is. Néhányuknak azonban olyan elképesztő módon sikerül átalakulnia, hogy karaktereiket egyszerűen nem lehet elfelejteni. Ezek a színészek annak ellenére, hogy milyen gonosz karakterekké tudnak változni, mégis hihetetlenül bájosak tudnak maradni.

5. Javier Bardem

Ez a spanyol színész sok pozitív karaktert alakított karrierje során. Első Oscar-díját azonban akkor kapta meg, miután egy pszichopata szerepét alakította a Nem vénnek való vidék című filmben. Ezenkívül Bardem eljátszotta már James Bond ellenségét a Skyfallban, és Jack Sparrow hátborzongató ellenfelét A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja-ban.

6. Willem Dafoe

Szokatlan megjelenése és hipnotizáló mosolya gyakorlatilag ikonikussá teszi a színész minden gonosz szerepét. Ő volt az excentrikus bűnöző a Veszett a világban, a terrorista a Féktelenül 2. – Teljes gőzzel-ben, a titokzatos színész A vámpír árnyékában, és a fő szupergonosz a Pókemberben.

7. Heath Ledger

Az őrült, rémisztő, hipnotizáló Jokert Heath Ledger alakította, a történelem legjobb változatának tartják. Ő volt a film legnagyobb karaktere, és sokkal érdekesebb volt, mint a franchise bármely más szereplője. Valahányszor megnyalta a száját, egyszerűen megborzongtunk.

8. Cillian Murphy

Élénk kék szeme és ártatlan mosolya remekül passzol a megbabonázó gazemberek szerepeihez. Amellett, hogy egy igazán kegyetlen rosszfiút alakított a Birmingham bandájában, a színész a Sötét lovag trilógia egyik gonosztevője volt, az Éjszakai járatban pedig egy bűnszervezet tagját alakította.

1 2 3