15 filmsztár, akik tragikus körülmények között haltak meg

  • 6 hónap ago
  • 36285 Views
  • 3 3
15 filmsztár, akik tragikus körülmények között haltak meg

Amellett, hogy tragikus veszteségek, ezeknek a szereplőknek a hiánya sok fejfájást okozott a gyártóknak és a rendezőknek egyaránt – ez azért van, mert mindannyian a filmjük forgatásakor haltak meg!

9. Brandon Lee

Brandon Lee

A legendás Bruce Lee fia A holló forgatásán szenvedett halálos balesetet 1993. március 31-én, amikor egy vaktöltényes pisztollyal lőtt rá egy kollégája, de valami eltalálta, és végzett vele. A vizsgálat kiderítette, a fegyver torkolatában lőszermaradvány volt. Dublőrrel fejezték be a forgatást.

10. Philip Seymour Hoffman

Philip Seymour Hoffman

A 46 esztendős Hoffmant február 2-án találták meg Greenwich Village-i lakásában, ahol legalább 50 tasaknyi heroinra bukkantak a hatóságok. A boncolás nem hozott döntő eredményt, így a New York-i orvosszakértői hivatal további vizsgálatokat rendelt el. A hivatal szóvivője bejelentette, hogy Hoffman halálát akut kábítószer-mérgezés okozta, szervezetében heroint, kokaint és nyugtatókat is találtak.

11. John Ritter

John Ritter

A Pimaszok című tévésorozat forgatása közben összeesett 2003 szeptember 11-én, és a kórházban derült ki, hogy az aortája felrepedt, ami egy nagyon ritka, alattomos tragédia, de szinte kivédhetetlen. Azonnal megoperálták, de az amerikai színészen már nem lehetett segíteni.

12. River Phoenix

River Phoenix

A rendkívül tehetséges színész – a szintén komoly karriert befutott Joaquin Phoenix testvére – már tizenkét évesen tévésorozatokban szerepelt, tizenkilenc éves korában az Üresjáratért Oscarra is jelölték, de sajnos nagyon korán érte utol a halál. 23 éves volt, amikor drogtúladagolás következtében elhunyt.

1 2 3 4