15 filmsztár, akik tragikus körülmények között haltak meg

  • 6 hónap ago
  • 36282 Views
  • 3 3
15 filmsztár, akik tragikus körülmények között haltak meg

Amellett, hogy tragikus veszteségek, ezeknek a szereplőknek a hiánya sok fejfájást okozott a gyártóknak és a rendezőknek egyaránt – ez azért van, mert mindannyian a filmjük forgatásakor haltak meg!

5. Paul Walker

Paul Walker

2013. november 30-án egy általa szervezett jótékonysági esten vett részt a kaliforniai Valenciában. A rendezvényt követően egy barátja (Roger Rodas) új autójával, egy piros 2005-ös kiadású Porsche Carrera GT-vel próbakörre vitte a színészt. A sofőr elvesztette az uralmát a kocsi felett és a jármű először egy lámpaoszlopnak, majd egy fának csapódott és kigyulladt. Mindketten a helyszínen életüket vesztették.

6. Natalie Wood

Natalie Wood

Wood 1981-es halála a mai napig is számos kérdést vet fel. A színésznő egy hajókiránduláson halt meg a Catalina szigetnél, a kaliforniai partoktól nem messze. A hajón rajta kívül csak a férje, Robert Wagner, a hajó kapitánya, valamint Christopher Walken tartózkodott, akivel Wood együtt játszott az akkor készülő Agyhalál című filmben. Az éjszaka folyamán Wood megcsúszott a hajó fedélzetén, majd a vízbe esett és megfulladt. Egy másik hajón egy nő hallotta a színésznő segélykiáltásait, de azok negyed óra múlva elhalkultak. A halottkém később megállapította, hogy Wood sokat ivott a halála előtt.

7. Cory Monteith

Cory Monteith

Hihetetlen sokként járta be az egész világot a Glee 31 éves sztárjának, Cory Monteith-nek tragikus, 2013. július 13-ai halála, amikor is hotelszobájában találta meg az egyik dolgozó holttestét. Látszólag véletlen heroin- és alkohol-túladagolás okozta a halálát a kanadai színésznek. A brit columbiai halottkém hivatalának közleménye szerint “nincsen arra utaló bizonyíték, hogy Monteith halála bármi más lett volna, mint szomorú és tragikus baleset”.

8. Bruce Lee

Bruce Lee

A harcművész filmek legendája 1973. július 20-án vesztette életét, miután eszméletlenül találtak rá. A boncolás szerint allergiás volt a neki adott fájdalomcsillapító egyik összetevőjére, ami agyduzzadást okozott.

1 2 3 4