26 mellékszereplő a Jóbarátok-ban, akikre máig jó szívvel emlékszünk

  • 6 hónap ago
  • 740 Views
  • 0 0
26 mellékszereplő a Jóbarátok-ban, akikre máig jó szívvel emlékszünk

29 év telt el a premier óta, azonban úgy tűnik, egyre többen beszélnek a Jóbarátok című sorozatról, mivel a rajongók egyszerűen nem tudnak betelni a szériával. Talán azért, mert ez egy olyan sorozat, amit újra és újra élvezet megnézni. De mi lett a sorozat azon szereplőivel, akik bár a történet részét képezték, de nem konkrétan a sorozat főszereplői voltak? Mi történt volna Richarddal és Chandlerrel Monica kapcsolatára gyakorolt ​​hatása nélkül?

A Toppont.hu most bemutatja a sorozat legbefolyásosabb mellékszereplőit és megtudhatjuk, mit csináltak ezek a szereplők a bemutató után, és hogyan változott a megjelenésük az évek során.

1. Jane Sibbett (Carol Willick)

Színészi karrierjének egyik legismertebb szerepe kétségtelenül Carol karakterének eljátszása volt. Ő volt Ross első felesége, aki elhagyta őt, amikor beleszeretett barátjába, Susanba (akit Jessica Hecht alakít). Jane a sorozat visszatérő szereplője, hiszen van egy fia (a kis Ben) Ross- szal. A Jóbarátok mellett Sibbett többek között a Herman’s Head című sorozatban és a Kettőn áll a vásár című filmben is dolgozott az Olsen ikrek mellett.  Jessicával máig jóban vannak, sőt még online jógaórákat is tartottak együtt.

2. Jessica Hecht (Susan Bunch)

Carol és Susan nagyszerű pár, és nagyon népszerűek voltak a Jóbarátokban (ráadásul, ha nem találkoztak volna, Ross valószínűleg még mindig Carol házastársa lenne, és nem jött volna végül össze Ross és Rachel). Jessica ambiciózus színészi karriert folytatott. Olyan filmekben szerepelt, mint a Woody Allen által rendezett Bármi megteszi és Dan és a szerelem, ahol Steve Carell- el dolgozott együtt. Olyan sorozatokban is feltűnt, mint a Breaking Bad – Totál szívás, ahol Gretchen Schwartzot alakította. De talán nem is tudtál róla, hogy ő szerepelt ezekben az alkotásokban, mivel nehéz felismerni őt a Jóbarátokban megszokott jellegzetes fürtjei nélkül.

3. Cole Sprouse (Ben Geller)

Nézd csak mennyit nőtt Ben? Sokunk számára mindig az a kisfiú marad, aki olyan csínytevéseket szeretett játszani, amelyeket „Rachel nénitől” tanult, és aki Rossnak öltözik, hogy elmesélje, miről is szól a Hanuka. Cole- nak valójában van egy ikertestvére, akit Dylannak hívnak. Együtt szerepeltek a Zack és Cody élete című tévéműsorban. Legutóbb pedig Jughead Jones- t játszotta a Riverdale című tévésorozatban, amely egyesíti a drámát és a rejtélyt.

4. Maggie Wheeler (Janice)

Istenem! Hányszor nevettünk Janice- szel a sorozat során? Kétségtelenül ő az egyik legkarizmatikusabb karakter a Jóbarátokban. Mind a személyisége, mind a nevetése pótolhatatlan része volt a sorozatnak. A Jóbarátok óta számos filmben és sorozatban szerepelt, de mindig csak mellékszerepben. Ha láttad az Apád-anyád idejöjjön! című filmet, akkor Maggie Wheelert is láthattad a mozivásznon. Ő játszotta Marva Kulp Jr.-t, akire leginkább egy vívócsatából emlékezhetünk, vagy amikor ő és az anyja beleesnek abba a csapdába, amelyet Hallie állított Annie-nak a szobájában. A színészet mellett Wheeler másik szenvedélye a zene. Jelenleg Los Angelesben a Golden Bridge Choir nevű kórust vezeti.

5. Mitchell Whitfield (Barry)

Barryt Rachel az oltár előtt hagyta, amit a Jóbarátok korai szakaszában megtudtunk. Ez a karakter kétségtelenül nagyon befolyásos a sorozat történetében, különösen az első évadokban. Természetesen ezután többször is felbukkan, például amikor feleségül veszi Mindyt, Rachel egyik közeli barátját, akit még tizenéves korából ismer. Rachelnek, aki koszorúslány az esküvőjén, újra látnia kell annak a férfinak a családját, akit néhány évvel ezelőtt ugyanabban a templomban otthagyott. Talán emlékeznek rá, hogy a kérdéses epizód nem végződik túl jól… Egyébként a Jóbarátok mellett Whitfield gyakran dolgozik sorozatokon és filmekben szinkronszínészként.

6. Cosimo Fusco (Paolo)

Cosimo a bájos Paolot alakította, akivel Rachel egy áramszünet során találkozott, amikor egymásba szerettek. Nem csoda, hogy Rosst ennyire idegesítette. Cosimo valójában olasz, és Rómában él, bár beszél angolul, ellentétben a sorozatban szereplő karakterével. Legutóbbi munkái közé tartozik a 30 ezüst című spanyol sorozat, amelyet Álex de la Iglesia rendezett az HBO-nak.

7. Larry Hankin (Mr. Heckles)

Hankin színész, író, producer, rendező és énekes. Ő játszotta Old Joe szerepét a Totál szívás-ban a sorozatban és a filmváltozatban egyaránt. Bár nagyszerű karriert futott be a filmek világában, elismeri, hogy a Jóbarátok volt az az időszak, ami a legnagyobb elismerést és hírnevet hozta meg számára. Emellett a széria kezdete óta ott volt, és látta, hogyan fejlődik a sorozat, valamint a főszereplők az évek során.

1 2 3 4