26 mellékszereplő a Jóbarátok-ban, akikre máig jó szívvel emlékszünk

  • 7 hónap ago
  • 762 Views
  • 0 0
26 mellékszereplő a Jóbarátok-ban, akikre máig jó szívvel emlékszünk

29 év telt el a premier óta, azonban úgy tűnik, egyre többen beszélnek a Jóbarátok című sorozatról, mivel a rajongók egyszerűen nem tudnak betelni a szériával. Talán azért, mert ez egy olyan sorozat, amit újra és újra élvezet megnézni. De mi lett a sorozat azon szereplőivel, akik bár a történet részét képezték, de nem konkrétan a sorozat főszereplői voltak? Mi történt volna Richarddal és Chandlerrel Monica kapcsolatára gyakorolt ​​hatása nélkül?

21. Elliott Gould (Jack Geller)

Szeretettel emlékezünk Jackre, ártatlan megjegyzéseire és apai tréfáira, arra, ahogy Monicát „Az én kis szájharmonikámnak” nevezte, vagy a feleségével ápolt kapcsolatra, amely nem egyszer (és okkal) zavarta gyermekeiket. Gould nagyszerű karriert futott be a sorozatok és filmek világában. Később pedig ismét együtt dolgozott Marta Kauffmannel (a Jóbarátok társ-alkotójával és executive producerével) a Grace és Frankie-ben, ahol Lisa Kudrow is vendégszerepet kapott.

22. Christina Pickles (Judy Geller)

Judy sosem titkolta, hogy mennyire kedvelte Rosst, ezt főleg akkor hangoztatta, amikor finoman rámutatott, hogy Monica még nem házas. Christina Emmy-díjas, sikeres színésznő, nagyszerű karrierrel.

23. Marlo Thomas (Sandra Green)

Szeretjük Sandrát, egy olyan karaktert, aki megmutatta, hogy soha nem késő változtatni azon a dolgon, ami nem tetszik az életében, függetlenül a társadalom elvárásaitól. Elválik Rachel apjától és megértette lányával, hogy soha nem szerette az apját. Thomas nagy karriert futott be. Aktív és közösségi tagja a médiának, például az Instagramon, függetlenül attól, hogy 82 éves! Ráadásul írónő. Idén kiadta a What Makes a Marriage Last című könyvet férjével, Phil Donahue-val, akivel 1980 óta házasok.

24. Ron Leibman (Leonard Green)

Rachel apjával nehéz volt kijönni, és nehezen értette meg, hogy a lánya független akar maradni. Meglehetősen elítélte Ross-t, miután megtudta, hogy Rachel terhes. Hogy összeházasodjanak, nem is tervezték. Leibman 2019-ben, 82 évesen hunyt el.

25. Morgan Fairchild (Nora Tyler Bing)

Nora amellett, hogy Chandler anyja a sorozatban, sikeres regényíró. A baráti társaság élvezi alkalmankénti látogatásait, kivéve Chandlert, akit állandóan zavarba ejt a jelenléte. Fairchild szép karriert futott be filmekben és sorozatokban, szabadidejében pedig AIDS-jótékonysági szervezetekben vesz részt.

26. Kathleen Turner (Charles Bing)

Chandler apja elvált édesanyjától, miután ő megcsalta a medence takarító fiúval. Charles-t csak akkor ismerjük meg, amikor Chandler és Monica Las Vegasba utazik, hogy meghívják az esküvőjükre, ahol Bing előadja a műsorát. Bár Kathleen egy ideig még műsoron volt, de reumás ízületi gyulladásban szenvedett, ami teljesen megváltoztatta megszokott külsejét, és emiatt felszedett jó pár kilót.

//Cornelius//

12 dolog, ami nem tűnt fel a Jóbarátok nézése közben

(Via Brightside)

1 2 3 4