12 dolog, ami nem tűnt fel a Jóbarátok nézése közben

  • 2 év ago
  • 33469 Views
  • 3 2
12 dolog, ami nem tűnt fel a Jóbarátok nézése közben

Kétségtelen tény, hogy a tévétörténelem egyik legnépszerűbb szitkomját köszönthetjük a Jóbarátok képében annak ellenére is, hogy az epizódokban elvétve ugyan, de akadnak bakik és szokatlan részletek.

Lássuk, melyek ezek!

1) Courteney Cox várandós volt az utolsó rész forgatása során

Amikor Lisa Kudrow babát várt, a sorozat készítői beleírták terhességét a történetbe, de a helyzet sokkal nehezebbé vált, amikor Courteney Cox esett teherbe, ugyanis a színésznő karakterének és férjének nem lehetett gyermeke, így az örökbefogadás mellett döntöttek. Courteney a terhessége alatt bő ruhákat viselt, de ha odafigyelve nézzük, egyszer-egyszer láthatóvá vált gömbölyödő pocakja.

2) Kipróbáltak egy szokatlan kameraállást

Abban a részben, amelyikben Chandler Monica titkos szekrénye után nyomozott, egy olyan szögből is láthattuk a történetet, melyből az egész szoba belátható volt. Ezt a kamerallást korábban nem alkalmazták.

3) Joey ügynöke nővér is volt

Emlékeztek még Joey ügynökére, Estelle Leonardre? Ha figyelmesen néztétek a sorozatot, akkor feltűnhetett, hogy az őt alakító színésznő egy nővért is életre keltett abban az epizódban, melyben megszületett Ross fia, Ben.

1 2 3 4