26 mellékszereplő a Jóbarátok-ban, akikre máig jó szívvel emlékszünk

  • 7 hónap ago
  • 768 Views
  • 0 0
26 mellékszereplő a Jóbarátok-ban, akikre máig jó szívvel emlékszünk

29 év telt el a premier óta, azonban úgy tűnik, egyre többen beszélnek a Jóbarátok című sorozatról, mivel a rajongók egyszerűen nem tudnak betelni a szériával. Talán azért, mert ez egy olyan sorozat, amit újra és újra élvezet megnézni. De mi lett a sorozat azon szereplőivel, akik bár a történet részét képezték, de nem konkrétan a sorozat főszereplői voltak? Mi történt volna Richarddal és Chandlerrel Monica kapcsolatára gyakorolt ​​hatása nélkül?

8. Hank Azaria (David)

A többiekkel ellentétben Hank nem volt túl ismert a Jóbarátok csapatában. A legmeghatározóbb szerepe viszont több Simpson-figura volt, amikben többek között Moe Szyslak, Chief Wiggum és Apu Nahasapeemapetilon-nak kölcsönözte a hangját. A Jóbarátokban David életének nagy szerelme Phoebe volt, amely szerelem soha nem válhatott valóra, amikor pedig esély lett volna a beteljesedésre, már késő volt.

9. Tom Selleck (Richard Burke)

Tom híres színész, aki az évek során Golden Globe- és Emmy- díjat kapott. Legismertebb sorozata a Magnum, amivel igazán híressé vált. Rengeteg sorozatban és filmben dolgozott, a Jóbarátokban is feltűnt, ahol Richard karakterét játszotta. Az ő szerepe igen fontos volt, ugyanis ő volt az a férfi, akiért Monica fejest ugrott, de kapcsolatuk mégsem működött, mert nem akart gyereket vállalni (és mire Monicával akarta folytatni a kapcsolatot, már túl késő volt). Ő egy nagyon szeretett karakter volt, de mindig megoszló lesz vele kapcsolatban a vélemény, mivel mindig lesznek olyanok, akik szerint Monicának Richard mellett kellett volna maradnia Chandler helyett.

10. Steven Eckholdt (Mark Robinson)

Hogyan is felejthetnénk el Markot? Valójában ez az a karakter, aki örökre megváltoztatott mindent a sorozatban, amikor Rachel megkapta első munkáját, amit nagyon megszeretett a Bloomingdale-nél. Természetesen ő az oka Ross és Rachel első szakításának, mivel Ross igencsak féltékeny volt, ahányszor csak Mark felbukkant. A szériában később újra viszontlátjuk, amikor új állást ajánl Rachelnek Párizsban. A többi pedig már történelem! Eckholdt más sorozatokon és filmeken is dolgozott, de Mark továbbra is a legnépszerűbb szerepe lesz.

11. Tate Donovan (Joshua Bergin)

Jennifer Aniston és Tate Donovan valójában egy párt alkottak, de amikor együtt dolgoztak a Jóbarátokban, már a szakításuk közepén voltak. Szomorú helyzet! Képzeld el, hogy napi rendszerességgel együtt kell dolgoznod az exeddel, és ha ez nem lenne elég, úgy kell viselkedned vele, mintha bele lennél zúgva.

12. Helen Baxendale (Emily Waltham)

Baxendale brit, akárcsak karaktere. Ő alakította a Cold Feet című sorozatban Rachel Bradley-t. Azonban úgy döntött, búcsút int a hírnévnek és teljes mértékben a családjára összpontosít.

13. Elle Macpherson (Janine Lecroix)

Nem igazán tudunk visszaemlékezni arra, hogy Joey-t igazából sűrűn szerelmesnek láttuk volna a Jóbarátokban. Ám azon kevés alkalmak egyike, amikor azt mondta, hogy megtalálta igaz szerelmét, az akkor volt, amikor Janine beköszöntött az életébe. Ő lett Joey szobatársa, amikor Chandler Monicához költözött. Macpherson ausztrál, akárcsak karaktere. Nemzetközileg is elismert szupermodell, és idén márciusban töltötte be az 56. életévét. Kétségtelen, hogy még mindig nagyon jól néz ki!

14. June Gable (Estelle Leonard)

Estelle volt az a tehetségügynök, aki Joey karrierjét egyengette. Lehet, hogy kissé furcsán festett külsőre, de a forgatókönyvírók és a producerek direkt egyedi karaktert akartak belőle varázsolni, akit a Jóbarátok minden rajongója imádott. Gable olyan tévéműsorokban és filmekben játszott, mint Adam Sandler The Week Of című filmjében, de már a Jóbarátokban való megjelenése előtt is sikeres Broadway-színésznő volt.

1 2 3 4