26 mellékszereplő a Jóbarátok-ban, akikre máig jó szívvel emlékszünk

  • 7 hónap ago
  • 766 Views
  • 0 0
26 mellékszereplő a Jóbarátok-ban, akikre máig jó szívvel emlékszünk

29 év telt el a premier óta, azonban úgy tűnik, egyre többen beszélnek a Jóbarátok című sorozatról, mivel a rajongók egyszerűen nem tudnak betelni a szériával. Talán azért, mert ez egy olyan sorozat, amit újra és újra élvezet megnézni. De mi lett a sorozat azon szereplőivel, akik bár a történet részét képezték, de nem konkrétan a sorozat főszereplői voltak? Mi történt volna Richarddal és Chandlerrel Monica kapcsolatára gyakorolt ​​hatása nélkül?

15. Lauren Tom (Julie)

Rövid, de annál intenzívebb szerep jutott a Jóbarátokban Ross barátjaként. Lauren Tom a sorozat után több rajzfilmnek kölcsönözte hangját, mint például a jól ismert Futurama, ahol Amy-nek és Inez Wong-nak is a hangját adta.

16. Jon Favreau (Pete Becker)

Mely nő nem álmodott volna arról, hogy egy nagyon gazdag pasija legyen? Az a bizonyos srác Pete volt, Monica egykori pasija a 3. évadban. Az első randevújukon elmentek egy romantikus olasz étterembe…Rómába! Pete még egy éttermet is vett Monicának, ahol olyan séffé válhatott, aki mindig is szeretett volna lenni. Favreau a színészet mellett neves producer, aki olyan filmeken dolgozott, mint az Oroszlánkirály (2019) és a Bosszúállók franchise.

17. Alexandra Holden (Elizabeth Stevens)

Elizabeth Ross barátnője volt a 6. évadban. Gyakran heves viták és viccek középponti témája volt a csapatban kettejük korkülönbsége. És hab a tortán, hogy Elizabeth nemcsak sokkal fiatalabb volt, hanem Ross tanítványa is volt az egyetemen, ahol tanított. Kapcsolatuknak nem lehetett jó vége, ennek ellenére mindig szeretettel gondolunk vissza arra, hogy Elizabeth rávette Rosst, hogy menjen el a tavaszi szünetre vele és néhány diákkal.

18. Noelle és Cali Sheldon (Emma Geller-Green)

Noelle és Cali híres ikertestvérek voltak. Alig töltötték be az egy éves kort, amikor a gyönyörű Emmát, Ross és Rachel lányát játszották. A Jóbarátok után néhány rövidfilmen még együtt dolgoztak.

19. Paul Rudd (Michael „Mike” Hannigan)

Mike és Phoebe szerelmi történetének legjobb része az volt, amikor először találkoztak. Joey-nak be kellett volna mutatnia Phoebe-t valakinek, de ő teljesen megfeledkezett róla. Amikor elkezdődik dupla randijuk, Joey improvizált, és azt állította, hogy tudja, ki az a Mike. Természetesen nem volt ilyen nevű barátja, ezért kiabálni kezd az étteremben, hogy „Mike!”, és ekkor lépett színre Paul Rudd. A Jóbarátok mellett Rudd humoristaként is sikeres karriert futott be. A Marvel Hangyájaként a Bosszúállók franchise-ban pedig elérte az áttörő sikert.

20. Aisha Tyler (Charlie Wheeler)

Charlie kezdett randevúzni Joey-val, de végül Ross-szal is randizgatott, így alakult ki egy hatalmas szerelmi háromszög, amely végül Joey és Rachel rövid románcához vezetett. A „dinoszauruszlány”, ahogy Phoebe becézte, végül elhagyta Rosst a volt barátjáért. Tyler Charlie-n kívül a Gyilkos elmék-ben, a Szellemekkel suttogó-ban és a CSI: A helyszínelők-ben is ismert sok más sorozat és film mellett.

1 2 3 4