Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

  • 10 hónap ago
  • 6221 Views
  • 1 2
Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

Mi, emberek megtanultunk sok mindent irányítani, de egy dolgot még mindig nem tudunk elsajátítani, az az idő múlása. Évek, napok, órák és percek telnek el folyamatosan anélkül, hogy bármit is tudnék állítani. És ez az ütem fokozatosan meghagyja nyomát. Elkezd őszülni a hajunk, és a bőrünk ráncosodni kezd, de másrészt bölcsebbek leszünk, és jobban értékeljük az élet fontos dolgait. Ez mindenkivel előfordul, még a legáhítottabb szépségekkel is, akiktől sóhajtoztunk, amikor filmeket néztünk a 80-as és 90-es években.

4) Kevin Costner

Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

Kevin Costner szerint a puszta véletlen műve volt az, hogy színész lett. Tekerjünk vissza arra az időszakra, amikor Costner 22 évesen visszarepült Mexikóból új menyasszonyával. Ugyanazon a repülőn, egyedül, egy üres sorban ült a hétszeres Oscar-jelölt Richard Burton. Ők ketten beszélgetésbe elegyedtek, Burton adott neki néhány tanácsot, és sok szerencsét kívánt neki, és Costner számára ez a karrierje megkezdésének jele volt. Sikert akkor ért el, amikor szerepelt az Aki legyőzte Al Caponét, valamint a Több mint testőr című filmekben.

De a színészeten kívül Costnert más dolgok is érdeklik. Felvásárolt egy olyan centrifugagépek fejlesztésével foglalkozó vállalatot, amely segít elválasztani az olajat a víztől. És nem csak vállalkozói, hanem a zenei oldalát is megmutatta, amikor megalapította a Kevin Costner & Modern West zenekart, amellyel 5 albumot adott ki.

5) Lorenzo Lamas

Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

Izmos, hosszú hajú, motoros… Lorenzo Lamas mindenki figyelmét felkeltette, amikor megjelent A fejvadász című sorozatban, és mércét állított fel az új típusú férfiasság számára. Ez a szerep után a Fertőző éden, az Air America és a Las Vegas Vietnam: The Movie című filmekben is szerepet kapott.

Noha Lorenzo továbbra is kötődik a színészethez (két új filmen dolgozik), nemrégiben újra belekezdett egy rejtett szakmájába, ugyanis A HeliNY turisztikai repülőtársaságnál repülőgép- és helikopterpilótaként kezdett dolgozni.

6) Bruce Willis

Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

Bruce Willis amellett, hogy nagyon jóvágású, a pénztári bevételek tekintetében is a 10 színészek közé tartozik. Életének története azonban nem ilyen egyszerű. Színészi karrierje akkor kezdődött, amikor keményen dolgozott pincérként egy étteremben, és egy rendező felfigyelt rá, és úgy döntött, beveszi egy olyan filmbe, ahol valójában pincérre volt szüksége. De annyira ügyes volt, hogy attól a pillanattól kezdve karrierje felfelé kezdett ívelni, és olyan filmekben volt része, mint a Ponyvaregény, a Hatodik érzék és az Armageddon, hogy csak néhányat említsünk.

Ami a magánéletét illeti, Bruce Willis kapcsolatban áll Emma Heminggel, de jó kapcsolatot tart fenn exével és 3 lánya édesanyjával, Demi Moore-ral. Sajnos a tavalyi évben bejelentették, hogy a színész súlyos afáziás betegségben szenved, ami miatt vissza kellett vonulnia a színészettől. Kitartást kívánunk!

1 2 3 4