Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

  • 10 hónap ago
  • 6223 Views
  • 1 2
Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

Mi, emberek megtanultunk sok mindent irányítani, de egy dolgot még mindig nem tudunk elsajátítani, az az idő múlása. Évek, napok, órák és percek telnek el folyamatosan anélkül, hogy bármit is tudnék állítani. És ez az ütem fokozatosan meghagyja nyomát. Elkezd őszülni a hajunk, és a bőrünk ráncosodni kezd, de másrészt bölcsebbek leszünk, és jobban értékeljük az élet fontos dolgait. Ez mindenkivel előfordul, még a legáhítottabb szépségekkel is, akiktől sóhajtoztunk, amikor filmeket néztünk a 80-as és 90-es években.

10) Michael J. Fox

Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

Nagyon valószínű, hogy hozzánk hasonlóan te is szívesen bepattantál volna Michael J. Fox autójába, hogy vele utazz az időben, és megnézd, milyen titkokat tartogat a jövő mindannyiunk számára. A Vissza a jövőbe volt az egyik legikonikusabb filmje, de számos más fontos filmben és sorozatban is feltűnt, például a Mesék a kriptából, az Annie és a Viszlát tegnap című filmekben.

Jelenleg a színész egy nehéz időszakon megy keresztül. Egészségügyi problémákkal néz szembe, mivel Parkinson-kórban szenved, amely betegséget néhány évvel ezelőtt diagnosztizáltak nála. Mindazonáltal nem veszítette el optimizmusát, és idejét feleségével és gyermekeivel tölti. „Az elmúlt néhány év volt a legnehezebb. De vannak olyan dolgok, amelyekkel meg vagyok áldva, és amelyek egyszerűen csodálatosak. Az élet jó” – mondta.

11) Tom Cruise

Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

Ha a ’80-as években voltál tinédzser, akkor neked (vagy az egyik barátodnak) egy Tom Cruise-plakátnak kellett lógnia a szobájában. Nagyon nehéz néhány sorban összefoglalni ennek a színésznek a pályafutását, mivel tele van különféle kísérletekkel, filmekkel, sorozatokkal stb. Ha azonban csak egy párat kellene választanunk, nyugodtan kijelenthetjük, hogy mindig emlékezni fogunk rá a Top Gun és a Mission: Impossible franchise-ban játszott szerepeiért.

Cruise nemrég fejezte be a Top Gun folytatását, a Top Gun: Maverick című filmet. A Mission: Impossible 7. és 8. forgatásával is el van foglalva. És úgy tűnik, hogy ezekkel a projektekkel a szerelemre is rátalált, mert jelenleg a filmben szereplő színésztársával, Hayley Atwell brit színésznővel áll kapcsolatban.

//Mink Olívia//

20 ritkán látott felvétel napjaink legnagyobb sztárjairól, ahogy eddig még nem láthattuk őket

(Via Brightside)

1 2 3 4