Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

  • 10 hónap ago
  • 6220 Views
  • 1 2
Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

Mi, emberek megtanultunk sok mindent irányítani, de egy dolgot még mindig nem tudunk elsajátítani, az az idő múlása. Évek, napok, órák és percek telnek el folyamatosan anélkül, hogy bármit is tudnék állítani. És ez az ütem fokozatosan meghagyja nyomát. Elkezd őszülni a hajunk, és a bőrünk ráncosodni kezd, de másrészt bölcsebbek leszünk, és jobban értékeljük az élet fontos dolgait. Ez mindenkivel előfordul, még a legáhítottabb szépségekkel is, akiktől sóhajtoztunk, amikor filmeket néztünk a 80-as és 90-es években.

7) Matthew Broderick

Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

Ha Matthew Broderick térde nem sérült volna meg, amikor iskolába járt, akkor talán soha nem láthattuk volna a képernyőn. A fiatal férfi és a hamarosan leendő sztár csak ezt a sérülést követően kezdett színészi órákat venni.

Azonban nagy volt az esélye rá, hogy színész legyen, mivel James Broderick színész fia. Ma pályafutása tele van olyan filmekkel, amelyeket valószínűleg Ön is ismer, mint például A kábelbarát, Az újonc, a Meglesni és megszeretni és A régi város.

Feleségül vette Sarah Jessica Parkert, és immár 23 éve vannak együtt. „Egy színész, akit szeretek a színpadon és azon kívül is” – mondja viccesen a színésznő, amikor férjéről kérdezik.

8) Russell Crowe

Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

Russell Crowe valószínűleg az egyik legkeresettebb szívtipró Hollywoodban, és neki van az egyik legérdekesebb karrierje az egész iparágban. A sikerhez vezető útja még gyermekkorában kezdődött. Azután vált híressé, hogy az ausztrál televízióban ismertté vált. Ezt követően 2 filmben szerepelt, amelyek közül az egyik, a Mennyit érünk segített neki betörni az amerikai színtérre.

Ettől a pillanattól kezdve karrierje felfelé ívelt, és soha nem állt meg. 1997-ben a Szigorúan bizalmas című filmben szerepelt Kim Basinger mellett. Aztán 2000-ben elkápráztatott minket a Gladiátorban nyújtott teljesítményével, később pedig többek között A múmia és a Téboly című filmekben szerepelt.

Ami a magánéletét illeti, a színész jelenleg Britney Theriot vőlegénye, és szeretnek együtt teniszezni.

9) Emilio Estévez

Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

Emilio Estevez számára a színészethez vezető út egy kicsit gördülékenyebb volt, mint néhány színésztársának. Martin Sheen színész fia, aki sokat segített neki abban, hogy megszerezzen néhány szerepet, és nem hibáztathatjuk ezért, hiszen Hollywoodban nehéz lehet érvényesülni, ha nem ismersz ott senkit.

Mindenesetre 18 éves koráig kellett várnia (amikor befejezte tanulmányait), hogy hivatalosan elkezdhesse karrierjét. Néhány mellékszereppel kezdett, például a Tex című filmben, de 1983-ban a Nulladik óra című filmmel híressé vált. Legújabb filmjei közé tartozik a The L.A. Riot Spectacular és a The Public.

A színész Paula Abdul házastársa volt, de mióta elváltak nagyon privát életet él, és nem látták más partnerrel, vagy legalábbis nem nyilvánosan.

1 2 3 4