10 színész, akit fillérekért vettek meg a legjobb szerepéhez

  • 9 hónap ago
  • 17009 Views
  • 2 7
10 színész, akit fillérekért vettek meg a legjobb szerepéhez

Hollywood fizetései dollármilliókban mérhetőek. Néha azonban a sztárok potom pénzekért elvállalnak szerepeket, csak mert érdekesnek találják a forgatókönyvet vagy tapasztalatot akarnak gyűjteni egy kitűnő rendezői vezetés alatt.

9) Jim Carrey — Az igenember

A Hollywood csillagai közé tartozó Jim Carrey igencsak meglepte színésztársait, amikor elvállalta Az igenember című vígjáték főszerepét. Bár semmiféle fizetést nem kapott, csupán a jegyárak 36.7%-át kérte el. Fáradozásait átütő siker koronázta: a film 35 ezer dollárral megtoldotta a bankszámláján levő összeget. Akárcsak a filmbeli karakterének, Jim Carrey-nek is csak igent kellett mondania.

10) Bill Murray — Okostojás

Bill Murray olyannyira szeretett volna szerepelni az 1998-as Okostojásban, hogy a rendezőtől, Wes Anderson-tól elfogadta még a 9 ezer dolláros fizetést is. Murray addigra már igencsak híres színész volt. Példának okáért 10 millió dollárt keresett 1993-ban az Idétlen időkig című filmmel. Ami még megdöbbentőbb, az az, hogy Murray aláírt egy csekkett Anderson-nak 25 ezer dollárról, amikor megtudta, hogy a a stúdió nem akarja szponzorálni a forgatáshoz szükséges helikoptert.

20 ritkán látott felvétel napjaink legnagyobb sztárjairól, ahogy eddig még nem láthattuk őket

(Forrás: Brightside)

//Jana//

1 2 3 4