12 színészpáros, akik ugyanazokat a karaktereket alakítják, csak sok év különbséggel

  • 12 hónap ago
  • 5739 Views
  • 1 0
12 színészpáros, akik ugyanazokat a karaktereket alakítják

A filmek sokszor olyan történeteket mesélnek el nekünk, amelyek egy ember életével kapcsolatosak, gyermekkoruktól a felnőtté válásig. Ilyenkor a produkciós csapatnak nincs egyszerű dolga, hiszen nemcsak arról van szó, hogy jó színészt vagy színésznőt kell találni szerephez, hanem az is szükséges, hogy a karakter fiatalkori, illetve idősebb énjét játszó színészek hasonlítsanak egymásra, hisz csak így nyerhet értelmet a film.

Következő cikkünkben elhoztunk egy listát olyan filmes karakterekről, amelyeket két színész alakít.

1) Gia Carangi a Kifutó a semmibe című filmben

12 színészpáros, akik ugyanazokat a karaktereket alakítják

Az HBO televíziós filmje 1998-ban jelent meg, és alapvetően Gia Carangi amerikai modell életéről szól. Abban az időben Carangit a generációja egyik első szupermodelljének tartották. A film bemutatja élettörténetét és a nemzetközi hírnévvel járó nehézségeket. Mila Kunis gyermekkorában alakítja Carangit, majd Angelina Jolie veszi át a szerepet, amikor Carangi felnőtté válik.

2) Melanie és Jake a Mindenütt nő című filmben

12 színészpáros, akik ugyanazokat a karaktereket alakítják

Ez a film egy szerelmi történetet mesél el, amely a 2 gyerekkori barát, Melanie Carmichael és Jake Perry történetét mesél el. Jake úgy gondolja, ők ketten össze fognak házasodni, míg Melanie, akit fiatalkorában Dakota Fanning, majd később felnőttként Reese Witherspoon játszik, erről máshogy vélekedik. Eleinte Thomas Curtis alakítja Perry-t, majd később Josh Lucas játssza felnőttként.

3) Lila Wittenborn az Este című filmben

12 színészpáros, akik ugyanazokat a karaktereket alakítják

Ez a dráma egy nő utolsó napjainak történetét meséli el, amelyekben élete legérdekesebb és legintenzívebb pillanataira emlékezik vissza. Lila Wittenborn-t fiatalkorában Mamie Gummer, idős korában pedig Meryl Streep alakítja. Amint a fenti kollázson is látható, a fizikai hasonlóság valóban feltűnő közöttük. Ez azonban nem véletlen. Ez azért van, mert a színésznők anya és lánya.

1 2 3 4