Így néz ki ma a 12 legismertebb akciófilmhős

  • 1 év ago
  • 24919 Views
  • 2 2
Így néz ki ma a 12 legismertebb akciófilmhős

A hírességek közül, akik karrierjüket akciófilmekre összpontosítják, Hollywoodba jutnak a hihetetlen fizikai képességeiknek köszönhetően. Ezek egy része olimpiai sportolókból áll, míg mások a harcművészetek vagy akár a testépítés szakemberei. Ezekre a színészekre sok filmbarát emlékezik, mint nagyszerű hősökre vagy gazemberekre emlékezetes akciótörténetekből.

Következő cikkünkben összeállítottunk egy listát olyan akciófilmes sztárokról, akiknek a filmjeit nézve nőttünk fel és megmutatjuk, milyenek ezek a sztárok manapság.

1) Sylvester Stallone

Így néz ki ma a 12 legismertebb akciófilmhős

Sylvester Stallone az a színész, aki arról ismert, hogy minden idők legismertebb akciófilmjeiben alakítja a kemény csávót. A színész a hírhedt Rocky filmek főszereplője is, amelyekben Hollywood talán legnépszerűbb bokszolóját alakítja. A Rambo filmekben egy háborús veteránt játszik. Legutóbbi filmes projektje az Öngyilkos Osztag (2021) című film volt, amelyben King Shark karakterét alakítja.

2) Jason Statham

Így néz ki ma a 12 legismertebb akciófilmhős

Jason Statham Hollywood egyik legszívósabb színésze. És nem csak azokról a karakterekről beszélünk, akiket a filmjeiben alakít. Sokan nincsenek is tisztában azzal, hogy egyes filmjeiben a saját mutatványait kaszkadőr segítsége nélkül hajtotta végre. Ismertebb filmjei közé tartozik A ravasz, az agy, és a két füstölgő puskacső, a Feláldozhatók, valamint a Halálos iramban széria.

3) Jackie Chan

Így néz ki ma a 12 legismertebb akciófilmhős

Chan Kong-Sang (művésznevén Jackie Chan) sem maradhat le a listáról. Nemcsak híres Kung Fu szakosodott harcművész, humorista, hanem akrobata, és kaszkadőr is. Valójában Jackie Chan egyike azon kevés színészeknek, aki filmjeiben kaszkadőr nélkül, saját maga csinálja a mutatványait. Leghíresebb filmjei a Csúcsformában, a Karate kölyök és a Kém a szomszédban.

1 2 3 4