Így néz ki ma a 12 legismertebb akciófilmhős

  • 1 év ago
  • 24961 Views
  • 2 2
Így néz ki ma a 12 legismertebb akciófilmhős

A hírességek közül, akik karrierjüket akciófilmekre összpontosítják, Hollywoodba jutnak a hihetetlen fizikai képességeiknek köszönhetően. Ezek egy része olimpiai sportolókból áll, míg mások a harcművészetek vagy akár a testépítés szakemberei. Ezekre a színészekre sok filmbarát emlékezik, mint nagyszerű hősökre vagy gazemberekre emlékezetes akciótörténetekből.

10) Dolph Lundgren

Így néz ki ma a 12 legismertebb akciófilmhős

Dolph Lundgren svéd színész, aki különféle harcművészetekre specializálódott. Fekete övet szerzett karatéban és a dzsúdóban, és bokszol is. Fizikai képességei mellett vegyészmérnöki diplomával is rendelkezik, és 6 nyelven folyékonyan beszél. Első filmbemutatója 1985-ben volt a Rocky IV-ben, ahol felhívta a sajtó és a nyilvánosság figyelmét. Azóta több akciófilmben is szerepelt, köztük a The Expendables 4-ben.

11) Vin Diesel

Így néz ki ma a 12 legismertebb akciófilmhős

Vin Diesel nagyon fiatal korától kezdve kemény fiúkat játszott, attól kezdve, hogy színészként elkezdte pályafutását. Egyik legnépszerűbb karaktere Dominic Toretto a Halálos iramban saga-ból. Azonban fontos szerepeket játszott más olyan filmekben is, mint például a Riddick – A sötétség krónikája, az xXx és a Ryan közlegény megmentése. És bár ez az ember ahhoz is túl keménynek tűnhet, hogy ismerje a ‘könnycsepp’ fogalmát, azt is bebizonyította, hogy a rajongókat egyedül a hangjával is képes megszerettetni. Lehet, hogy nem tudtad ezt, de ő adta Groot hangját A galaxis őrzőiben.

12) Dwayne The Rock” Johnson

Így néz ki ma a 12 legismertebb akciófilmhős

Dwayne Johnson-t a legtöbben úgy is ismerik, hogy A Szikla. Ennek van értelme, mivel 2019-ig profi WWE birkózó volt, amikor azonban félretette a sportot, hogy teljes egészében színészi karrierjére koncentráljon. Ez az ember olyan filmekben játszott, mint a Halálos iramban és az Utazás a rejtélyes szigetre, amelyekben láthattuk akciójelenetekben anélkül, hogy valaha is elveszítette volna azt a karizmát és ikonikus mosolyt, amely minden rajongóját azonnal magával ragadja.

//Mink Olívia//

Így néznek ki Az éhezők viadala sztárjai napjainkban!

(Via Brightside)

1 2 3 4