Így néz ki ma a 12 legismertebb akciófilmhős

  • 1 év ago
  • 24962 Views
  • 2 2
Így néz ki ma a 12 legismertebb akciófilmhős

A hírességek közül, akik karrierjüket akciófilmekre összpontosítják, Hollywoodba jutnak a hihetetlen fizikai képességeiknek köszönhetően. Ezek egy része olimpiai sportolókból áll, míg mások a harcművészetek vagy akár a testépítés szakemberei. Ezekre a színészekre sok filmbarát emlékezik, mint nagyszerű hősökre vagy gazemberekre emlékezetes akciótörténetekből.

7) Jean-Claude Van Damme

Így néz ki ma a 12 legismertebb akciófilmhős

Jean-Claude Van Damme belga színész, aki harcművészetekre és különböző harci technikákra specializálódott. Mint sok más leendő színész, még a nyolcvanas évek elején az Egyesült Államokba utazott, hogy Hollywoodban színészi helyét keresse. Nem tartott sokáig, mire sikerült lekötni a közönség figyelmét, miután olyan filmekben szerepelt, mint a Véres játék, a Kickboxer – Vérbosszú Bangkokban, az Oroszlánszív és a Tökéletes katona. Néhány harcművészet, amelyre Van Damme specializálódott, a kick-box, a full contact karate és a karate-do. Sőt, 1976-tól 1980-ig Van Damme rekordot állított fel 44 győzelemről és 4 vereségről a karatéban zajló bajnokságokban és bajnokságokon kívüli kívüli félkontakt meccsekben.

8) Chuck Norris

Így néz ki ma a 12 legismertebb akciófilmhős

Chuck Norris nemcsak egy színész, aki híres arról, hogy fellép a sikerfilmekben. Emellett volt katonai Tang Soo Do világbajnok. 1958-ban a Katonai Rendőrség Légierőjének tagja volt. Miután A sárkány útja című filmben szerepelt Bruce Lee mellett, elkezdte megmutatni, milyen jó harcművész, azáltal, hogy néhány klasszikus filmben főszerepet kapott. Norris számos harcművészeti bajnokságot nyert, később megalapította saját tudományágát, a Chun Kuk Do-t.

9) Terry Crews

Így néz ki ma a 12 legismertebb akciófilmhős

Hollywood másik legkeményebb színésze Terry Crews. Testépítő és volt labdarúgó, és a Los Angeles Rams, a San Diego Chargers és a Washington Redskins csapatának védekezője és linebackere volt. Mind akció-, mind üldözős filmekben szerepel. Gondoljunk például a The Expendables – A feláldozhatókra vagy a Deadpool 2-re. Másrészt ez a srác nem hiányolja a jó humorérzéket. Hihetetlen karizmájáról is ismert, olyan vígjátékokban szerepelt, mint például a Feketék fehéren és a Norbit.

1 2 3 4