10 sztár, aki valaha hajléktalan volt, de a csúcsra jutott

  • 1 év ago
  • 139083 Views
  • 18 16
10 sztár, aki valaha hajléktalan volt, de a csúcsra jutott

Kedvenc sztárjainkat és színészeinket mindig felszabadultnak, mosolygósnak és tündöklőnek látjuk. Életük tökéletesnek tűnik, munkájuk izgalmasnak és könnyűnek. Azt teszik, amit szeretnek, és milliókat kaszálnak vele! Micsoda tündérmese!

4) Charlie Chaplin

Nehéz olyan embert találni a földön, aki még sohasem hallott Charlie Chaplin-ről, azonban milliókat találhatnánk, akik nem is sejtik, hogy Charlie édesapját alkoholizmusa vitte el, amikor ő még csak 10 éves volt. Anyját elmegyógyintézetbe vitték, így egyedül találta magát, szegénységben. Az utcán aludt és ételt kukázott. Az egyetlen vigasza a vígjáték volt, ahol el tudott bújni a bohóc könnyei mögé. Ő volt az első komikus, akit milliók szerettek és csodáltak.

5) Steve Harvey

Steve Harvey

Steve Harvey nem csupán egy műsorvezető, aki véletlenül nem az igazi Miss Universe-t jelentette be. Milliók szeretik az élő Tv műsorait. A hírnévhez vezető út azonban cseppet sem volt sima számára. A 80-as évek végén komikusként Néhány előadása kudarcba fulladt, elvált a feleségétől, és a két gyermek után fizetett tartásdíjat, míg végül már csak a Ford Tempo-ja szolgált menedékként. 3 évig az autóban lakott, hotelek vagy benzinkutak mosdóját használta, uszodák zuhanyzójában mosakodott élt, amíg fel nem kérték egy előadásra az Apollo-nál. Mára nettó 140 millió dollár van a bankszámláján, és több mint egy autója van. Szerencsére nem kell többé azokban aludnia.

6) Michael Oher

Michael Oher

Az NFL sztárjának 12 testvére van. Anyja drogfüggő, apja gyakran került börtönbe. Michael gyakori szállóvendége volt a menhelyeknek, megízlelte a hajléktalan életmód keserű ízét. Első 9 iskolás éve alatt 11 iskolában próbálkozott. Végül egy kedves család befogadta, amikor 16 éves volt. Michael végül Tuohy-ék törvényes gyámsága alá került. Már fiatalon megismerkedett az amerikai focival, és nem sokkal később bekerült Tennessee legjobbjai közé. Számos díj, bajnokság, kiváló eredmény, hírnév és csodálat váltotta fel a gyerekkori borzalmakat. Az ő inspiráló történetét egy Academy Award, illetve Oscar-díjjal jutalmazott film A szív bajnokai mutatja be.

1 2 3 4