10 sztár, aki valaha hajléktalan volt, de a csúcsra jutott

  • 1 év ago
  • 139174 Views
  • 18 16
10 sztár, aki valaha hajléktalan volt, de a csúcsra jutott

Kedvenc sztárjainkat és színészeinket mindig felszabadultnak, mosolygósnak és tündöklőnek látjuk. Életük tökéletesnek tűnik, munkájuk izgalmasnak és könnyűnek. Azt teszik, amit szeretnek, és milliókat kaszálnak vele! Micsoda tündérmese!

Kevesen tudják, hogy számos színész, énekes és sztár a saját bőrén tapasztalta meg, mint jelent a „ha nem dolgozik, ne is egyék” mondás. Gyakran még munkahely mellett is küzdöttek, míg fel nem fedezték őket.

1) Jim Carrey

Jim Carrey

Amikor Jim Carrey édesapja elveszítette az állását, a család Volkswagen lakókocsiba költözött, Canada különböző pontjain parkolva le a járművet. 16 éves korában eldöntötte, hogy otthagyja az iskolát, és a családját támogatja. Elvállalt néhány stand-up show-t. Carrey egyszer úgy nyilatkozott, hogy talán ez a nehéz anyagi helyzet segített neki „kifejleszteni” különleges humorérzékét. A színész sohasem adta fel, a sok furcsaság és kihívás ellenére sem, és mára bekerült a legjobbak közé.

2) Halle Berry

Halle Berry

20-as évei elején járt, amikor Halle Chicago-ba költözött azzal a nem titkolt szándékkal, hogy filmes karriert építsen ki. Hamar elfogyott a pénze, az anyja pedig nem volt hajlandó segítséget nyújtani neki. Pénz és lakhely nélkül hamar egy menhelyen találta magát hajléktalanként. Halle bevallotta, hogy rendkívül nehéz és kemény időszaka volt ez az életének, de megtanulta hogyan gondoskodjon magáról, és azt, hogyan vegye a kezébe sorsa irányítását. A hajléktalan-szállóról Hollywood krémjébe jutni egészen biztosan viharos, de hihetetlen élmény lehetett.

3) Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Amikor Jennifer 18 éves volt, csúnyán összeveszett az édesanyjával, ezért egy táncstúdió kanapéján kellett aludnia. A veszekedés amiatt alakult ki, hogy a lány tánckarriert akart csinálni. Néhány hónappal később egy ilyen jellegű munkát kapott Európában, Amikor visszatért, Los Angeles-be költözött, mert megnyert egy nemzetközi versenyt egy táncszerepért a népszerű Tv sorozatban, az In Living Color-ban. Ő volt az egyik „Fly Girl”. Mindez egy év leforgása alatt zajlott le. Ő az élő példa arra, hogy nem érdemes feladni az álmainkat, ha azok mégoly különösek is.

1 2 3 4